Pazar se u Ulciju priprema za borbu za opstanak

Autor: Beta Beta
sreda 13.02.2019.
09:39
Izvor: Beta

Fudbaleri Novog Pazara otputovali su u Ulcinj, gde će se tokom narednih 10 dana pripremati za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Srbije.

Povezane vesti

Povratniku na klupu Novog Pazara Nešku Milovanoviću u radu će pomagati Emir Lotinac, Elvedin Halković i trener golmana Damir Beširović, dok će dosadašnji šef stručnog štaba Vladica Petrović obavljati funkciju sportskog direktora.

"Iako misija podseća na nemoguću, pokušaćemo da ne dozvolimo da klub ispadne. Ne bih se prihvatio posla da nemam želju, htenje, znanje i ljude oko sebe", rekao je uoči polaska na pripreme trener Pazaraca Neško Milovanović.

Na pripreme su otišli golmani Zoran Aković i Pavle Nićiforović, kao i igrači odbrane Mirsad Brunčević, Ervin Kačar, Jasmin Trtovac, Robert Omega, Emir Hazirović, Faruk Bihorac i Adnan Islamović.

U Ulcinju će trenirati i igrači sredine terena Kenan Ragipović, Amel Lakota, Elvis Novalić, Dino Šarac, Miodrag Milenković, Sead Župić, Faris Ajdinović, Edin Selimović, Nemanja Petrov, Sead Islamović, Abdulaziz Ragipović i Irfan Vusljanin.

Od napadača, trener Milovanović na raspolaganju ima Dženana Plojovića, Nazima Hadžibulića, Marka Platišu, Suada Mavrića i Aleksandra Milića.

Sezona u Prvoj ligi Srbije biće nastavljena 27. februara, kada poslednjeplasirani Novi Pazar gostuje beogradskom Sinđeliću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke