Pavlović završio sa Super ligom

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.05.2019.
19:00
Izvor: Sportske.net

Za mladog štopera crno-belih završena je sezona u domaćem prvenstvu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Momak koji je za prvi tim Partizana počeo da nastupa na startu drugog dela sezone za vikend je upisao poslednji superligaški nastup u sezoni na izmaku.

Strahinja Pavlović je u duelu sa Vojvodinom zaradio četvrtu javnu opomenu u prolećnom delu sezone, tako da naredne nedelje sigurno neće biti u protokolu za duel sa Proleterom.

Mladi štoper prethodno je bivao opomenut u mečevima sa Proleterom, Crvenom zvezdom i Voždovcem, dok je u 160. "večitom" derbiju isključen zbog dve javne opomene.

Tako je žuti karton koji je Pavlović zaradio u subotu bio četvrti po redu, pa će zbog toga mladi defanzivac preskočiti utakmicu poslednjeg kola sa Proleterom iz Novog Sada.

To će biti drugi meč koji će Pavlović propustiti zbog suspenzije. Prethodno je u ostao van protokola u 34. kolu kada je Partizan odmerio snage sa ekipom Mladosti iz Lučana, s tom razlikom što je tada odrađivao suspenziju zbog crvenog kartona.

Sezona ipak nije završena za Strahinju Pavlovića, jer mladi defanzivac može da odigra još dva meča u Kupu ukoliko crno-beli kroz revanš u Nišu izbore plasman u finale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 13.05.2019
21:39

Rockovu koji je pokosio Rikarda ne daje ni žuti, a treba je crveni da mu da, a Pavloviću koji nije ni napravio prekršaj kada je sudija izmislio penal za Vojvodinu daje žuti. Ni drugi žuti protiv zvezde nije zaslužio. Namerno ga izbacuju iz igre da mu umanje cenu i oštete Partizan za još koji milion evra. Tako Milenkovića nisu namerno zvali u U21 Srbija iako je i tada bio naš najbolji štoper sve dok nije napravio transfer iz Partizana. Mnogo ih boli što koliko god da ga uništavaju Partizan opet izbaci skoro kompletnu odbranu iz svoje omladinske škole, a on ne mogu jednom jedinom svom padavičaru da obezbede da igra konstantno. Partizan je šampion Srbije, a vi se poređajte kako ste se dogovorili!

avatar
MALI PLAVI
Monday, 13.05.2019
21:00

U finalu kula se igra jedan meč.

avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 14.05.2019
09:31

Pre toga se igra revanš u polufinalu,pažljivije čitaj tekst.Inače njemu sviraju sve i svašta,a dečko jedini ima šanse da zaigrau ligi petice,jak kao stena,igra telom ,kod tog penala za Vošu,obe noge bile na zemlji,a ovaj igrač Vojvodine se odbio od njega,kao da je udario u zid.Preslikani Kjelini,samo viši i jači i biće bolji,ako ga zaobiđu povrede.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 14.05.2019
10:21

Nisu nista pogresili, moze da odigra revans polufinala Kupa (ne prenose se kartoni iz prvenstva u Kup) i finale Kupa:-D