Pavlović posle transfer sage (koja još traje): "Ne razmišljam više o tome, 100 posto sam posvećen Partizanu"

Autor: Pavle Knežević
sreda 11.09.2019.
16:54
Izvor: Sportske.net

Mladi štoper je umoran od priče o Laciju, sprema se za Ligu Evrope i nastavak prvenstva.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Strahinja Pavlović je često "punio" sportske vesti ovog leta, ne samo zbog svojih igara i nastupa, nego najviše zbog transfera u Lacio. Mnogo se pisalo o tome, na kraju je propalo, italijanski mediji javljali su da je u pitanju zdravlje, Partizan je zvanično saopštio da je u pitanju bilo neslaganje oko finansijskih pitanja.

Prelazni rok je završen, ali vesti ne posustaju, već se ponovo šuška o transferu - šta je istina?

"Ne znam šta bih rekao. Mnogo se pisalo o tome proteklih dana. Čuo sam se sa svojim agentom, znao sam to i ranije, ali nije se to objavljivalo u medijima. Ne bih više to da komentarišem. Ovde sam, potpisao sam novi ugovor, to je najbitnije, posvećen sam 100 odsto Partizanu. Imamo Ligu Evrope, to nam je najbitnije sada", rekao je Pavlović.

Kada se već priča o transferu, zaboravlja se da si ti praktično dete, tek 18 godina. Koliko je cela ova priča uticala mentalno na tebe i na tvoje samopouzdanje?

"Nije bilo nikakvih problema. Porodica, prijatelji i menadžeri su uvek uz mene, kao i ceo klub. Svi su mi rekli da ne treba da brinem jer je sve u redu. Igrao sam normalno i opušteno. Znam ko sam i šta sam i da sam 100 odsto zdrav", odgovara popularni "Kalaba".

Zanimljivo je da si obe ključne utakmice odigrao praktično bez treninga, jer si stalno bio u putu i nisi imao vremena.

"Bio sam sedam dana bez treninga, profa, naš kondicioni, mi je slao kondicione vežbe, ali bukvalno dve utakmice sam odigrao bez treninga. Ali, uspeli smo da prođemo Molde, to je najvažnije. Sada smo u Ligi Evrope, koja prvenstveno mnogo znači finansijski za klub.

Za nas mlađe igrače isto, naravno, svi jedva čekamo tu utakmicu sa AZ-om i, naravno, Old Traford…Mislim da je to dobro došlo. Mančester je glavni favorit, a ove tri ekipe mogu da se ravnopravno nose i mislim da imamo šansu da prođemo", rekao je Pavlović.

Pre godinu dana si priključen prvom timu i sada ćeš da igraš na Old Trafordu, sve se brzo izdešavalo - da li si očekivao da se sve ovako razvije?

"Nisam to očekivao, pre godinu dana sam igrao za omladince, sve se brzo izdeševalo, ali toga ima dosta u fudbalu, nisam ja jedinstven, mora igrač da sazri preko noći. Ja sam motivisan za svaku utakmicu, svaka je novi izazov, novo dokazivanje, tako da u svaku utakmicu ulazim sa 100 odsto motivacije", kaže Pavlović.

Protiv AZ Alkmara će vas opet bodriti deca sa tribina.

"Oduševili su nas protiv Moldea. Nadam se da će ih sada biti još više i da će navijati još više, jer je to bilo jako lepo za nas", rekao je Pavlović.

U Evropi je lepo, ali u prvenstvu ste već dva puta ispuštali bodove, a sada dolaze i Evropa i kup...

"Napravili smo dva kiksa koja nismo smeli. Malo nismo imali ni sreće, ali šta je tu je, moramo da nastavljamo da se borimo za svaki bod i da pobeđujemo. Biće jako nezgodno četvrtak-vikend, moramo da se spremimo za to. Ja sam spreman, jedva čekam i radujem se tim utakmicama", rekao je Strahinja Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 11.09.2019
17:04

5 mil. Hahahahha

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 11.09.2019
19:18

Hahahaha...ahahaha...pa presmešna suma, vredi bar 20M €.

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 12.09.2019
15:29

Ova panjčuga vredi 0

avatar
paok
Wednesday, 11.09.2019
21:33

Vredi koliko Ben i Boaci zajedno, ups prvoga jos niste utopili jer ga niko nece.