Pavlović odlazi u evropskog giganta već u junu?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.04.2019.
12:46
Izvor: Sportske.net, mozzartsport

Partizan bi mogao da proda svog fudbalera tokom ovog leta.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Kako prenosi "Mozzartsport", Partizan bi mogao već ovog leta da proda mladog Strahinju Pavlovića i to nikom drugom do - Juventusu.

Skauti Juventusa su već nekoliko utakmica u loži stadiona u Humskoj ili gde god igra Partizan, pratili su razvoj mladog fudbalera Partizana koji je uspeo da ih ubedi da ima kvalitet za tim kakav je Juventus.

Ono što je impozantno, svaku utakmicu Partizana gleda drugi skaut, a gotovo svi su bili impresionirani onim što su videli.

Pavlović je uspeo u drugom delu sezone da se ustali u startnu postavu Partizana iako ima samo 17 godina, dokazao je da se radi o neverovatnom potencijalu i u Juventusu ga vide kao pravog naslednika Kjelinija i Bonućija.

"Imamo pregovore za prodaju nekih igrača, možda i rekordne prodaje. Neću sada da najavljujem, ali Partizan će u ovom prelaznom roku sarađivati sa najvećim svetskim klubovima", rekao je za klupsku televiziju Miloš Vazura.

Štoperi Partizana su odavno na dobrom glasu u Evropi, setimo se samo Matije Nastasića, Stefana Savića, Nikole Milenkovića...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Saturday, 20.04.2019
19:06

Dobro za partizan, loše za njega.

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 20.04.2019
13:34

Oni samo znaju Fiorentini prodati igraca

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Saturday, 20.04.2019
13:30

Zakopacete nas vi I potpinosti

avatar
ercov
Saturday, 20.04.2019
13:18

Ne talasajte i nelazite vise javnost, prodace to sedamnaestgodisnje dete za 1,5 eura jer svi u Evropi dobro znaju da je Partizan pred bankrotom i da nemaju zasta da se ujedu. Dugovi prema igracima su ostali i samo ce rasti iz meseca u mesec sto znaci da nece biti prodaja vec samo odlazaka bez obestecenja.Kada smo dosli do toga da se slavi i velica dobijanje licence za igranje u Evropi onda o cemu mi pricamo.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 20.04.2019
12:58

Sam posao oko transfera Strahinje Pavlovića u Juventus je praktično završen. Čeka se kraj sezone pa da bude i formalno stavljen na papir i overen. Uostalom, Pavlović tek za mesec dana puni 18 godina. Prema poslednjim informacijama, Partizan bi trebalo da od transfera inkasira oko šest miliona evra, s tim što bi uz razne bonuse ta suma mogla da ode i do osam.

avatar
Fikan
Saturday, 20.04.2019
12:53

Ne raduje me sto cemo ga prodati,ali ako bas mora,treba staviti pristojne procente od naredne prodaje jer ovaj decko ima ozbiljan potencijal.

avatar
Ton4i
Monday, 22.04.2019
16:54

Sve nesto mi se cini da taj klub koji bi zeleo veci procenat naredne prodaje treba da pokaze zube,a realno Partizan njih trenutno nema,velika finansijska "nestabilnost" bi rezultirala niskom prodajom,jos nesto u dzepu raznih menadjercica i u kasi skoro nista.