Pavkov sada favorit za odlazak, transfer čeka i Radnički!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 16.01.2020.
10:56
Izvor: Sportske.net

Nišlije imaju pravo na veliki deo novca.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Milan Pavkov bi mogao da bude naredni fudbaler koji će biti prodat. Napadača ima u timu Dejana Stankovića, odluka je da se prodaju Boaći ili Pavkov, a po svemu sudeći bliži prodaji je upravo momak iz Begeča.

Pavkov je interesantan jednom klubu iz Saudijske Arabije, prenosi "Žurnal", a imajući u vidu da i kod njih prelazni rok traje do kraja januara, moglo bi da se desi da se transfer ostvari uskoro.

Teško da bi Crvena zvezda mogla da dobije 3 miliona evra na ime obeštećenja, ali bi suma od preko 2 miliona evra mogla da podmiri potrebe srpskog kluba.

Ono što je takođe bitno reći jeste da Radnički iz Niša ima pravo na 30% od sledećeg transfera ovog fudbalera, što znači da bi dobili čitavih 600 hiljada evra ukoliko Pavkov ode za 2 miliona evra.

Pored Saudijaca, interesovanje su pokazali pojedini turski klubovi koji su prema rečima pomenutog medija nekonkretni, kao i Bordo koji nije previše izdašan.

Biće još dosta bure do kraja januara, očekujemo nekoliko odlazaka iz Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Strah
Thursday, 16.01.2020
13:41

Ovi ce pola tima da rasprodaju i nece dobiti ni pola ko Partizan od jednog igraca, e kukavci smesi vam se sudbina OFK Beograda

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 16.01.2020
13:02

Totalna rasprodaja jer im je prosto neprijatno koliko im dobro ide. Doktorska disertacija kako nestaju milioni evra.

avatar
Old_school
Thursday, 16.01.2020
12:44

Samo zbog Pavkova bih oterao Terzu i Mrkelu u...iz Zvezde! Neka mi neko kaze, i dokaze, da Sadik vredi 6x vise od Pavkova?! Ej bre.

avatar
paok
Friday, 17.01.2020
17:54

Pa ako neko ponudi 6 puta vise onda znaci da vredi. Jel moguce da vasi igraci koji ce otici vrede manje od jednig Pavlovica za koga je vecina govorila kako je drvo.

avatar
Momčilo-PN
Thursday, 16.01.2020
12:29

Niko neće da kupi učesnike Lige šampiona??? CCCCCC kakve neznalice!