Pavkov proučio Novosađane

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.04.2019.
19:44
Izvor: Sportske.net

Milan Pavkov smatra da će posao biti težak.

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Crvena zvezda bi triumfalno da završi regularni deo sezone pre nego što se podele bodovi, a Milan Pavkov je nagovestio novu pobedu protiv neugodnog Proletera.

"Prava borba tek predstoji, najvažniji deo prvenstva sledi upravo nakon podele bodova. Zato smo u ovom momentu svi fokusirani na to da zabeležimo trijumf i u poslednjem kolu u ovom delu. Sigurno nam neće biti lako, Proleter je pokazao u svojoj debitantskoj sezoni u Superligi da mu je mesto među najboljim ekipama u našoj zemlji. To obećava lepu i uzbudljivu utakmicu u nedelju na Marakani. Mi smo dosta efikasna ekipa, pokazalo se na prošlom susretu protiv Bačke Palanke da ne daju samo napadači golove. Daćemo sve od sebe na terenu da nastavio uspešan niz bez poraza", rekao je Milan Pavkov.

Ekipa Vladana Milojevića zna kakav je protivnik Proleter, Pavkov je nagovestio da je dobro skautirana.

"Nemamo mnogo iskustva sa novosadskom ekipom, ali naš stručni štab radi odličan posao kada je u pitanju analiza protivnika. I ovog puta su do detalja proučili slabosti i prednosti Proletera, dobijamo instrukcije i ukoliko ih ispratimo na terenu verujem da neće biti problema. Iako je gust raspored utakmica, na nas napor ne ostavlja posledice, jer smo se navikli da igramo na svaka tri dana", kaže Zvezdin napadač.

Koliko navijača da očekujemo u nedelju?

"Mnogo puta do sada se pokazalo koliko nam znači podrška Delija na utakmicama, njihova pesma nas nosi na terenu. Verujem da će tako biti i ovog puta. Odlična atmosfera vlada u ekipi, svi smo spremni i motivisani da ostvarimo još jednu pobedu i da na kraju utakmice slavimo sa našim navijačima. Zato vas pozivam sve da dođete na Marakanu u nedelju u 19 sati, da nas podržite i da još jednom pobedom najavimo borbu u plej-ofu", ističe Pavkov.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 05.04.2019
19:49

A jel proučio zašto tokom svake utakmice pada bez kontakta 2-3 puta i ne dobija žute tj. crveni karton?!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 05.04.2019
23:26

Odlicno zapazanje. Cudim te da te Savo nije uzeo za analiticara.

avatar
Mića86
Saturday, 06.04.2019
15:43

Vidim da si svu pažnju usmerio na Crvenu Zvezdu, pošto od Partizana nema vajde!? 😉

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 06.04.2019
10:05

Mene čudi da tebe nisu uzeli za tekstopisca zvezdine himne, to bi bilo primereno delo takvom udruženju kakvo je zvezdana.