Pavkov neće igrati za reprezentaciju, ali nešto drugo ga veoma raduje

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.09.2019.
17:18
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Povreda ne bi trebalo da je ozbiljnije prirode.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Jutro posle pogotka koji je postigao u Novom Sadu, Milan Pavkov je morao da otkaže svoj dolazak na okupljanje reprezentacije Srbije, zbog novih problema sa povredom, ali u izjavi za klupski sajt izražava zadovoljstvo i zbog gola i zbog nove Zvezdine pobede.

''Važan trenutak na meču, uvek znači gol u prvom delu igre. Sjajno je loptu povukao Milunović, a potom Vukanović nije bio sebičan. Zahvalio bih mu se na asistenciji, srećan sam što je on u odličnoj formi i nadam se da će tako da nastavi.

Nije bilo lako, Vojvodina je odlično startovala sezonu, ali mi smo pokazali kvalitet, želju i nakon fenomenalnog gola Garsije nije bilo dileme oko pobednika'', izjavio je Pavkov i zahvalio navijačima na još jednoj velikoj podršci.

Posle reprezentativne pauze, sledi još jedna Zvezdina evropska jesen u Ligi šampiona. Pavkov je silno motivisan da ostvar nešto slično onome što je prošle godine uradio protiv Liverpula.

''Uskoro nas očekuje start grupne faze Lige šampiona. Novi protivnici i novi izazovi su pred nama. Mi ćemo se pripremati maksimalno fokusirano za sve što je pred nama.

Bogatiji smo za iskustvo iz prethodne sezone, sve što smo doživeli u susretima sa najjačim evropskim ekipama će nam mnogo značiti.

Radujemo se novim izazovima, pokazali smo u kvalifikacijama da imamo snage, volje i kvaliteta i da nam je mesto među najboljima'', zaključio je Pavkov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 01.09.2019
17:34

Milane spremi se ti za Ligu Sampiona, a nema potrebe da se odazoves bjekovicevoj Reprezentaciji gde neces grejati ni klupu.