Pavkov na udaru nemačkih navijača, ali oglasio se i Sane!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.03.2019.
09:25
Izvor: Sportske.net

Isključenje srpskog napadača izbilo u prvi plan posle meča između Nemačke i Srbije.

Epa/Focke Strangmann
Epa/Focke Strangmann

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije sinoć je napravila lepu uvertiru za početak kvalifikacija za Evropsko prvestvo i duel sa Portugalom u Lisabonu 25. marta.

''Orlovi'' su protiv Nemačke u Volfsburgu odgrali nerešeno, 1:1, ali ono što je malo pokvarilo utisak jeste oštar start Pavkova nad najboljim nemačkim igračem Lirojom Saneom u nadoknadi vremena i direktan crveni karton za napadača Crvene zvezde.

Zbog toga je Pavkov od sinoć na udaru nemačkih navijača na društvenim mrežama, ali na sreću Sane je prošao bez ozbiljnije povrede, što je i sam potvrdio posle utakmice u razgovoru sa novinarima.

''Taj prekršaj je izgledao mnogo gore nego što je to zaista bio. Sve je u redu sa mojim zglobom'', poručio je Sane.

Nadamo se da će posle ove njegove izjave i bes nemačkih navijača prema Pavkovu konačno biti ublažen.
-
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Edin Šantić
Thursday, 21.03.2019
17:42

Otvorenim đonom ide na čoveka u 95. minutu na prijateljskoj utakmici. I ceo život izbegavanje odgovornosti - te nije hteo, te nije imao nameru.. naravno da nije hteo da mu slomi nogu, ali ne smeš biti tako neodgovoran jer je to vrlo lako moglo da se desi. Još na kraju umesto da se izvini on gura Sanea rukama, dok su bili na zemlji. Bruka, bar bi sportisti trebali znati šta je fair play.

avatar
noxovac993
Thursday, 21.03.2019
11:49

Sramotan potez misli ako mu se ovo ne svira u premijer ligi da ce van Srbije isto da prolazi...

avatar
Grb partizana 1997?
Thursday, 21.03.2019
11:09

Kakav bre udar navijaca? Pavkov je pokazao kako se treba boriti za nacionalni tim i ne bih ga uopste osudjivao. On nije persona koja ide nekome namerno da slomi nogu, svako ko ga poznaje zna da je Pavkov dobar kao bubamara. Jednostavno je decko usao u utakmicu maksimalno nalozen sto bi trebalo svako od nasih igraca tako da razmislja. Pazi Bogati, vekovima unazad je nas narod tlacen i unistavan a sada ne smemo ostro ni na terenu da startujemo bez da nas neko ne osudi. Ovo se desilo sada pa mozda nece vise nikada, Pavkova treba pustiti sledecu utakmicu da pocne decko se bori kao lav, ima osecaj za gol uvek je tu gde je lopta. Jos uvek ga novac nije upropastio jer ga jos uvek nije zaradio, jos uvek nije postao nabedjena zvezda kao vise od polovine nasih reprezentativaca. Trebaju nam igraci kao sto je Pavkov.

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 22.03.2019
00:11

Nije problem sto nas oni tamo gaze,Nemci,Englezi,ali kad vidis da Srbi(nazovi Srbi)staju na stranu Engleza,Nemaca i ostalih zato sto Pavkov igra za Zvezdu i kao da je pucao u coveka,kao da nikad pre nisu videli ovo i gore od ovoga,i posle se pitamo sto se mi kao drzava raspadamo,pa nismo mi za bolje,sve je s razlogom,najgori narod smo.

avatar
prike
Thursday, 21.03.2019
10:46

До тог момента, Павков сасвим солидан. Борио се, додао пар одличних лопти, доминирао у скоку. Треба га разумети, али му треба и објаснити да би у некој важнијој утакмици екипи нанео озбиљну штету. Да не говоримо о противничком играчу коме је стварно могао да сломи ногу.

avatar
zlogi
Thursday, 21.03.2019
12:35

Solidan? Moze se reci da nije bio los do tog trenutka (prosecno izdanje u najboljem slucaju), ali solidan ja barem ne bih rekao. Radio je ono sto mu je uloga. Momak je uzasno spor. Pritisak na poslednju liniju Nemacke jako slab, a to je pod moranje u modernm fudbalu. Nema sta ko njemu da objasnjava o znacaju utakmica, momak je igrao LS, upisao se u strelce, trebalo bi da zna sta moze, a sta ne. Na kraju njegova reakcija nakon divljackog starta nad Saneom, mogao momku nogu polomiti, govori samo o velikoj frustraciji. Kad je borbenost u pitanju, za mene je borbenost ono sto Mitrovic radi, sto je Gatuzo radio, danas Kante, kad svojim primerom borbenosti, dizes borbenost cele ekipe. To Pavkov nije imao na ovom mecu. Momak jednostavno u ovom trenutku, niti ima tehnicki niti mentalni kvalitet za reprezentaciju.

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 22.03.2019
00:15

I to sve zato sto igra za Zvezdu jel tako veliki Srbine?Jos pazi mentalni kvalitet???Kako te bre nije sramota???Ko to odlucuje o mentalnom kvalitetu i po cemu on nema a ostali imaju???Ti znas sta je tehnika???Svaki fudbaler ima svoje dobre i lose strane,retki su savrseni,shodno tome od njega se zna sta moze da se ocekuje i on je to radio vise nego dobro sinoc,a to sto si ti isfrustiran Zvezdom pa pises ovakve nebuloze je tvoj ozbiljan problem u glavi koji tesko da ces resiti u skorije vreme!

avatar
Südkurve München
Thursday, 21.03.2019
10:26

Legenda ❤😂