Pavkov kao Žigić? Zvezdina legenda ne vidi sličnost!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.12.2018.
18:47
Izvor: Sportske.net

"Svaka čast Pavkovu, ali..."

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Nakon utakmice 4. kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Liverpula napadaču srpskog šampiona život se promenio za 180 stepeni.

Milan Pavkov je od "propale investicije" postao junak Zvezdinih navijača, a mnogi su zbog golova datih Liverpulu i visine počeli da ga porede sa Nikolom Žigićem.

Novi potpredsednik FS Srbije Marko Pantelić, inače bivši saigrač Nikole Žigića u državnom timu i Crvenoj zvezdi, "skida kapu" Pavkovu na urađenom u duelu sa Liverpulom, ali...

"Pavkov kao Žigić? Svaka čast Pavkovu, hvala mu za ono protiv Liverpula, ali Žiga je jedan jedini", poručuje Pantelić u izjavi datoj novinaru Nebojši Petroviću.

Marko Pantelić je prošle nedelje imenovan za novog potpredsednika FS Srbije. Pantelić se na taj način ponovo stavio u službu fudbala, samo će ovoga puta biti na odgovornoj funkciji, pa treba videti da li će biti jednako uspešan kao dok je nosio kopačke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Blagojevic
Monday, 17.12.2018
21:28

Heroj mog detinjstva i dalje cuvam Wiener stadiche dres sa brojem 25... Mislim da skoro nece biti igrac kao sto je on, prvenstveno jer je 2,02 visok dobar tehnicar ne toliko brz ali inteligentan i uboitu desnicu ima, vazdusne duele retko gubi. A i iskreno mislim da Pavkov i Zigic nemaju nista zajednicko ni u jednom segmentu igre.

avatar
Marco Popovich
Monday, 17.12.2018
20:51

Krasic (Lane Jovanovic) centrira ka Zigari,ovaj spusta do Pantele i toeto :D
A ovi danas ne mogu jednu krstenu akciju da naprave!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 17.12.2018
20:24

Dobro Pavkov ima jos mnogo da napreduje da bi dostigao Zigica, ali na dobrom je putu.

avatar
Monday, 17.12.2018
19:55

Исправно збориш Пантела !