Pavićević: "Znamo kvalitet Brondbija, ali daćemo sve od sebe"

Autor: Beta Beta
sreda 08.08.2018.
20:17
Izvor: Beta

Pomoćni trener Fudbalskog kluba Spartak iz Subotice Savo Pavićević rekao je danas da je njegova ekipa upoznata sa kvalitetima Brondbija, ali i da će dati sve od sebe da ostvari dobar rezultat u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Beta/Liam McBurney PA via AP
Beta/Liam McBurney PA via AP

Povezane vesti

Spartak će sutra na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Brondbi u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Svesni smo snage protivnika, znamo da je Brondbi čvrsta i organizovana ekipa. Imaju mnogo dobrih individualaca i upoznati smo sa njihovim kvalitetima. Izaći ćemo protiv njih kao što smo i u prethodnim utakmicama. Mnogo su brži i agresivniji od naših prethodnih protivnika, ali siguran sam da će naši momci dati sve od sebe", rekao je Pavićević novinarima u Beogradu.

"Imamo nekoliko povređenjih igrača, nisu trenirali sa ekipom, ali moraju da stisnu zube i igraju. (Branimir) Jočić i (Milan) Marčić neće biti sa nama zbog povrede prsta i crvenog kartona protiv Sparte. Idealno bi bilo da u Dansku odemo bez primljenog gola, zato pozivam sve navijače da nam pruže podršku", rekao je Pavićević.

U prethodnom kolu Super lige fudbaleri Spartaka izgubili su od Proletera, ali Pavićević ističe da moraju da zaborave taj meč.

"Morali smo da odmaramo te povređene igrače, vratili su se iz Praga sa povredama glave i zglobova. To je negativan rezultat, ali sada se okrećemo Brondbiju. Moramo da budemo fokusirani na tu utakmicu", kazao je pomoćni trener.

Fudbaler Spartak Ognjen Đuričin rekao je da bi kontranapadi mogli da budu glavno oružje njegove ekipe.

"Izaći ćemo na teren da pokažemo šta znamo i tražićemo šansu, prvenstveno iz kontranapada. Nećemo se predati nijednog trenutka i pokazaćemo ono što umemo", rekao je Đurčin.

Utakmica između Spartaka i Brondbija igraće se sutra od 20.45 na beogradskom stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke