Pavićević: "Šef je bio u pravu, greške se neće ponavljati"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.10.2014.
19:17
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crnogorski internacionalac iz redova Crvene zvezde Savo Pavićević ističe da je trener Nenad Lalatović opravdano bio nezadovoljan nakon duela sa Donjim Sremom, te da je čitav tim izvukao pouke uoči "dvomeča" sa Radom.

BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/Starsportphoto/Srdjan Stevanovic/DS
BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/Starsportphoto/Srdjan Stevanovic/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu su savladali Donji Srem u okviru 10. kola JSL ali je atmosfera nakon tog susreta bila kao da su crveno-beli vezali drugi prvenstveni poraz.

Trener Nenad Lalatović javno je izrazio svoje nezadovoljstvo a uoči duela sa Radom u Kupu i prvenstvu iskusni Savo Pavićević priznaje da su kritike bile opravdane.

"Dosta smo razgovarali o prethodnoj utakmici. Šef je bio u pravu za mnoge stvari, i mislim da nam je svima jasno gde smo grešili, i takođe mislim da nam se takve greške neće ponavljati" kazao je Pavićević i dodao,

"Utakmica protiv Donjeg Srema nas je mnogo toga naučila. Iako spada u one koje, žargonski rečeno, treba što pre zaboraviti, izvukli smo mnoge pouke iz tog duela" istakao je štoper Crvene zvezde.

Šampion Srbije u sredu gostuje ekipi Rada u osmini finala nacionalnog Kupa a potom sledi duel sa "Građevinarima" u okviru 11. kola JSL.

"Ponavlja nam se situacija od pre mesec dana, ponovo ćemo odigrati dve vezane utakmice protiv istog rivala. Ovoga puta će biti još i teže, jer nam sleduju dva gostovanja, protiv dobre ekipe Rada" rekao je Pavićević.

Uprkos činjenici da se oba meča igraju na stadionu Obilića na Vračaru, Pavićević je ubeđen da će igrači imati utisak kao da igraju na domaćem terenu.

"Možda nam teren ne ide u prilog, ali naša prednost će svakako biti naši navijači, koji čine da se na svakoj utakmici osećamo kao domaćini. Dužni smo da im uzvratimo borbenom, agresivnom igrom, a oni će to osetiti i znati da cene. Verujem da uz takav pristup, neće ni rezultat izostati" zaključio je Pavićević.

Duel osmine finala Kupa Srbije između FK Rad i Crvena zvezda igra se u sredu sa početkom od 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke