Pavićević: "Na 'Marakani' sam proživeo san"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.06.2016.
22:09
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde Savo Pavićević rekao je da odlazi sa "Marakane" puna srca i otkrio koji su bili glavni razlozi za prekid saradnje sa crveno-belima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crnogorski internacionalac Savo Pavićević doneo je odluku o napuštanju Crvene zvezde i selidbi u subotički Spartak. Godinu dana pre isteka ugovora raskinuo je ugovor sa šampionom Srbije i krenuo na sever Bačke.

"U Subotici su mi porodica, biznis, prijatelji. Odluka je bila teška, delom je uticala i ova nezgodna povreda ligamenata skočnog zgloba zbog koje se duže vremena oporavljam" rekao je Pavićević za "Novosti".

Braneći boje Crvene zvezde Savo Pavićević je osvojio dve titule pa nema sumnje da stadion "Rajko Mitić" napušta kao pobednik.

"Zvezdu napuštam kao pobednik, sa dve titule, mnogo lepih uspomena, saradnje sa divnim ljudima, pre svih Džajićem, Mijailovićem, Terzićem, igračima. Vodili su me odlični treneri od kojih sam mnogo naučio, pre svih od Božovića, imao sam najbolje navijače na svetu. Proživeo sam san na Marakani" istakao je Pavićević.

Savo Pavićević je poručio da se nije uplašio konkurencije i da bi u drugoj situaciji, da je bilo manje pehova sa povredama sigurno ostao u klubu i borio se za mesto u startnoj postavi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke