Paun pogodio pravo u centar - Objasnio kako Srbija treba da igra na Mundijalu!

Autor: Darko Mitrović
subota 11.11.2017.
18:41
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Još kad bi i on bio tamo...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nažalost, kako sada stoje stvari, praktično nema izgleda da Veljko Paunović preuzme reprezentaciju Srbije uoči Svetskog prvenstva u Rusiji, s obzirom da mu je i u narednoj godini fokus na klupskim uspesima sa američkim Čikago Fajerom.

To je još jednom potvrdio i u intervjuu za ''Blicsport'', naglasivši pritom da bez obzira na brojne medijske spekulacije nije ni bilo pregovora sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije posle odlaska Slavoljuba Muslina sa klupe ''Orlova''.

''Tačno je da sam bio u Beogradu, da sam tamo pratio i fudbalska dešavanja, ali ne zbog reprezentacije. Ja sam posvećen onome što trenutno radim, pa tako i sada, sva moja pažnja usmerena je na Fajer sa kojim imam ugovor'', istakao je Paunović.

Ali, to ne znači da ne prati sve aktuelnosti u vezi sa našim nacionalnim timom, u kojem je sve više igrača koji su sa popularnim Paunom 2015. godine osvojili titulu omladinskog prvaka sveta.

Zbog toga ne odbacujue mogućnost da se sa  svojim zlatnim ''Orlićima'' ponovo sretne na istom zadatku.

''Radeći ovaj posao neizbežne su promene, i očekujem još dosta lepih stvari, zašto da ne, i jednom možda da se okupim sa mojim 'Orlićima' kao što smo 2015. na Novom Zelandu osvojili svetsku titulu'', konstatovao je Paunović.

Bez obzira ko bude bio izabran na mesto novog selektora reprezentacije Srbije, Paunović ne krije očekivanje da ''Orlovi'' na Mundijalu naprave veliki iskorak u odnosu na ranija učešća na najvećim takmičenjima.

''Konačno je došlo vreme da prekinemo više da pričamo o afirmaciji igrača i predstavljanju našeg stila i mentaliteta, hajde sada da se baziramo na nešto konkretno, na neki rezultat i na svetskom nivou'', naglasio je Paunović, ističući pritom i da je i sam plasman na Svetsko prvenstvo veliki uspeh.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš Buščinski
Sunday, 12.11.2017
10:31

Vrlo inteligentan čovek,vrhunski trener,pedagog i motivator.Čovek nema razloga da se dokazuje bilo kom novinaru,ili navijaču.Dokazi su rezultati koje pravi i poverenje koje imaju igrači u njemu.Dodao bi Iliju Stolicu i Milojevića koji imaju znanja ,harizmu i čast,ali i da dodam da niko od njih nije spreman da u ovom momentu preuzme Selektorsku poziciju,već da u narednim godinama budu plan nesrećnog nam saveza.Po meni je Muslin morao da izgura priču do kraja ,ili da oni koji su ga doveli odu sa njim .Doveli su Selektora da nas odvede na SP ,a onda ga smenili i sebi stavili omču oko vrata,jer ko će biti kriv ako ne napravimo bilo kakav uspeh(što je realno u nerealnoj Srbiji)?Sada i Murinjo da nas vodi na SP nije dobro,a pogotovo što savez koliko vidim jos uvek i nema neke ideje o rešenju.

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 12.11.2017
03:25

Licno smatram da cemo ostvariti pozitivan rezultat u Rusiji jer po prvi puta javnost ne ocekuje ama nista od reprezentacije

avatar
Bojan Samardzic
Saturday, 11.11.2017
22:57

Sve je promasio. Ovo nije prilika za iskorak, iskorak smo vec napraivili i to u cetvrtom kolu kvalifikacija, jer jos nismo ispali. Sam plasman je ogroman iskorak. Smatram da je FSS taj iskorak vec izbrisao i da ce pravi uspjeh, ma podvig, biti ako se ne obrukamo. Ovo cu napisati sad i nikad vise do kraja SP. Ako je Krstajic selektor - ok, ali ako se obrukamo, zna se ko treba da 'visi'.

avatar
magister
Saturday, 11.11.2017
21:58

Privremeni Krstajić: koncept, igra, ofanziva - plus; defanziva - minus.

avatar
magister
Saturday, 11.11.2017
21:08

Veljko, kao i Piksi, ne želi da gori na lomači neostvarenih prevelikih ambicija, i to pošto je drugi trener - odveo tim na SP.

avatar
Barca4ever
Saturday, 11.11.2017
19:49

I gde je ovde objasnio kako Srbija treba da igra?

avatar
M_85
Sunday, 12.11.2017
02:49

Pa objasnio covek. Srbija treba da igra, a ne da joj igraci budu panjevi.

avatar
MARCO NICO
Saturday, 11.11.2017
19:47

I nije bas previse toga otkrio na planu igre no dobro, vise me zanima ovo drugo, a taj izgovor za nepreuzimanje mu je jako tanak, ocigledno da mi ovo treba da tumacimo kao manjak zelje kod njega isto kao i kod Piksija. Nista, njemu puno srece sa Cikagom u mocnoj MLS, a mi cemo i dalje da se mucimo, kao da je bitno ko je selektor, to je potpuno efemerna stvar, zar ne...

avatar
Povratak kralja 59
Saturday, 11.11.2017
20:25

Ništa nije manje važno ko je predsednik FSS i ko su mu saradnici jer onu biraju selektora...tako da...

avatar
Amar Zornic
Saturday, 11.11.2017
21:39

Ne zezaj , to su ljudi koji imaju casti i niko normalan nece sada preuzeti repku na SP koje je izborio drugi trener . Znajuci Veljka bilo mi je jasno od samog pocetka da on nece pristati da pod takvim uslovima vodi repku . Za neki novi ciklus ce vec biti druga prica

avatar
MARCO NICO
Saturday, 11.11.2017
20:31

Svestan sam toga, ali, ako moramo da upropastimo bas sve cega se dotaknemo, onda stvarno...