Partizanu u revanšu sudi Italijan

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.07.2018.
09:10
Izvor: Sportske.net

Uzvratni meč između vicešampiona Srbije i Rudara iz Pljevalja trebalo bi da predstavlja formalnost. Pravdu u Humskoj deli sudijska trojka iz Italije.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Nakon ubedljivog trijumfa koji su u četvrtak ostvarili na gostovanju Rudaru u Nikšiću, fudbaleri Partizana mogu u miru da nastave sa pripremama za ono što sledi.

Revanš bi posle 3:0 pod Trebjesom trebalo da predstavlja formalnost, a već u četvrtak crno-beli će saznati da li ih u drugom kolu čeka Trakai ili Irtiš iz Pavlodara.

Službena lica za revanš susret prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Partizana i Rudara već su određena.

Pravdu u Humskoj deliće Italijan Danijele Doveri, a pomagaće mu Alesandro Đalatini i Alfonso Maraco. Četvrti arbitar će biti Fabrisio Paskva.

Utakmica na stadionu Partizana zakazana je za 19. jul od 20 časova i 30 minuta, a više informacija o prodaji i ceni karata mogli ste da nađete ovde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marija Miloš Rajčević
Saturday, 14.07.2018
11:44

Pokušajte da dovedete Portugalca Miguel Velosa iz Djenove istekao mu ugovor,slobodan je igrač. Inace verujem i dalje u njegov kvalitet.SVIM SRCEM UZ PARTIZAN!

avatar
Marija Miloš Rajčević
Saturday, 14.07.2018
11:40

Probajte da dovede Miguel velosa sada je slobodan igrač. .Portugalija igrao za Drenovu, strašan igrač. .molim ako bilo ko iz uprave čita neka ozbiljno razmotre ovaj moj predlog.SVIM SRCEM UZ PARTIZAN!