Partizanu u Belgiji sudi arbitar koga je Zvezda odlično upoznala, Srbiji je dosudio dva penala u Litvaniji!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.09.2020.
10:36
Izvor: Sportske.net

Pored suđenja i fudbala, biciklizam mu je druga ljubav.

Epa/Sebastien Nogier
Epa/Sebastien Nogier

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 19 časova gostuju u Belgiji protiv Šarlroa, u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a UEFA je već odredila imena arbitara.

Pravdu na toj utakmici deliće sudija iz Škotske Bobi Meden, zajedno sa svojim zemljacima ''mahačima'', Dejvidom Rumom i Gremom Stjuartom. Četvrti sudija biće Donald Robertson, takođe iz Škotske.

Bobija Medena Crvena zvezda je odlično upoznala u prethodnih nekoliko godina. On je delio pravdu na utakmici protiv Kelna u Beogradu u grupnoj fazi Lige Evrope 2017. godine, kada je Zvezda slavila sa 1:0 i izborila plasman u ''evropsko proleće''.

UEFA je ponovo spojila Medena i Zvezdu prošle sezone u Ligi šampiona, kada je ovaj arbitar delio pravdu na utakmici protiv Bajerna u Minhenu (3:0 za Bajern), a pamtimo ga i iz duela reprezentacija Litvanije i Srbije (0:1) u Ligi nacija 2018. godine, kada je našem timu dosudio dva jedanaesterca. Tadić je sa bele tačke imao polovičan učinak - jedan nije realizovao, drugi jeste.

Inače, Bobi Meden je poznat i kao veliki ljubitelj biciklizma, čemu se najviše posvetio tokom proleća kada zbog pandemije nije bilo fudbala, a na svom profilu na Instagramu je objavio nekoliko fotografija i u tom izdanju.
-
Baner 12

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Monday, 21.09.2020
13:15

Upravo nas i brine izbor sudije Partizanu koji je odlično sudio za zvezdu (i) Srbiju!

avatar
Man united
Monday, 21.09.2020
15:04

Где пише да је одлично судио за Звезду?

avatar
Realni Arthur
Monday, 21.09.2020
12:17

Doktore, aj molim te ne zezaj, jer ce odmah da izdaju saopstenje, zar ne vidis da nista drugo i ne rade osim tih saopstenja! Kao ljubitelj fudbala zelim srecu Partizanu da prodje Belgijance, nikako zbof VVV samo zbog mnogo iskrenih Partizanovih navijaca koji stvarno vole njihov klub do srzi, a znam veliki broj takvih momaka!

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 21.09.2020
11:30

Наместили им га Деки и Лековић.