Partizanu stiže nova ponuda za napadača?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.07.2018.
09:08
Izvor: Sportske.net

Nije u planovima Miroslava Đukića i godinu dana pre isteka ugovora transfer se nameće kao logično rešenje.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

U taboru vicešampiona Srbije i dalje aktivno rade na sklapanju tima za novu sezonu, a prethodnih dana aktuelni su bili odlasci.

Strahinja Jovanović poslat je na pozajmicu u Proleter, dok je Milan Mitrović realizovao transfer u Adanu Demirspor.

Trend smanjivanja igračkog kadra mogao bi da bude nastavljen pošto crno-beli moraju da unesu novac u kasu, a prethodni odlasci nisu doneli nikakvu zaradu.

Zbog toga je još uvek aktuelna priča o transferu talentovanog Đorđa Jovanovića koji se ne nalazi u planovima Miroslava Đukića.

Momak rođen u Leposaviću nije registrovan za evropske mečeve i to govori da se nije odustalo od ideje da Partizan proda Jovanovića, iako mu je prethodno propao transfer u Briž.

"Žurnal" u današnjem broju piše o novom interesovanju iz Belgije. Navodno je sada Standard u priči, klub koji sa klupe vodi bivši trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto.

Podsećanja radi, Briž je za Jovanovića nudio 700.000 evra ali do realizacije transfera nije došlo. Da li Partizan od kluba iz Liježa može da očekuje unosniju ponudu ostaje da se vidi.

Ono što navijače brine jeste činjenica da je Nemanja Nikolić povređen, a da je usled odlaska Leandrea Tavambe broj napadača sveden na minimum. Rikardo Gomeš i Ognjen Ožegović biće jedina rešenja Miroslava Đukića tokom sledeće četiri nedelje, a slede ozbiljna iskušenja i borba na dva fronta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Wednesday, 18.07.2018
10:18

Ako je 5 miliona (a igrac ne vredi toliko trenutno) moze. Ukoliko prihvate ponudu ispod ove cifre, neka skoce u Dunav odmah.