Partizanu stigle vesti, Rajković odlučio!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 09.01.2020.
11:37
Izvor: Sportske.net

Klub iz Humske dobio odgovor.

EPA/JOE CASTRO
EPA/JOE CASTRO

Povezane vesti

Nekadašnji reprezentativac Srbije Slobodan Rajković proteklih je meseci trenirao sa Partizanom u Teleoptiku, pa su "crno-beli" poželeli da ga vide u svojim redovima.

Ipak, od toga neće biti ništa pošto je defanzivac odlučio da prihvati ponudu Peruđe, prenosi italijanski novinar Đanluka Di Marcio.

Italijani su dali rok do 8. januara kada im je Rajković i javio da uskoro stiže u Italiju, pa je tako Partizan ostao kratkih ruku.

Rajković bi mogao da debituje već za pet dana kada Peruđa gostuje Napoliju u osmini finala Kupa Italije.

Ovo znači povratak 30-godišnjeg defanzivca na Apenine pošto je prethodno tri godine nosio dres Palerma.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Friday, 10.01.2020
00:26

A gde je Jojić? Ja sam za gol više

avatar
Osijek 51
Thursday, 09.01.2020
20:23

Obzirom na godine i takmicarsku pauzu, pitanje je kada bi se vratio i u kakvu formu, tako da nije neka steta, tim vise sto ostaje Pavlovic

avatar
REV
Thursday, 09.01.2020
20:58

Mali ce otici dok si rekao keks, a ne bih mogao da ga krivim ako je mislima vec uveliko u Monaku. PK, Loli duguju dosta para i zato su i sa njim produzili ugovor isto kao i sa Saletom svojevremeno (i to u nekoliko navrata), nema fudbal i fudbalska igra sa tim mnogo (da ne kazem nikakvih iako sigurno ne bih ni pogresio kada bih to tvrdio) dodirnih tacaka...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 10.01.2020
17:07

Koliko god da mu duguju logičnije je da ga isplate i da ne dovedu nikog umesto njega nego da ga ne isplate, a da mu produže ugovor da trenira, dok klubu izmiču igrači koji možda mogu da održe kvalitet tima usled odlaska najboljih.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 09.01.2020
19:02

Kada se već znalo da je Pavlović prodat, a na vest da i Miletić ima dozvolu za transfer napisao sam vam da će Partizan ukoliko pored Pavlovića ode i Miletić teško sastaviti odbranu bolju od ove koju ima ove sezone i da će sa slabijom odbranom pa čak i uz jači napad teško igrati grupnu fazu evropskog takmičenja i sledeće sezone. Prvo ni Rajković po kvalitetu ne može da zameni Pavlovića, a kamoli neki drugi štoper sa srpskim pasošem u rangu od 300k, a drugo ni stranca za mnogo veću platu pa i možda i transfer ne mogu dovesti da zameni Pavlovića i treće Kokezanija vrlo lako može da ostavi na snazi 4 dozvoljena stranca u protokolu za SL i onda će Partizan najverovatnije da se ekspresno vrati par nivoa unazad kako se uzdigao par nivoa u poslednjih nekoliko meseci. Važno je Savo da si brže bolje ponudio novi ugovor Smiljaniću da ti ga neko ne uzme, a s Rajkovićem ne možete da se dogovorite mesecima. Pa ako Momčilović ili Knežević nakon priprema i za par meseci na budu bolji od ovakvog Smiljanića onda nisu ni oni za Partizan...a videću gde ćete sada naći bolje rešenje od Rajkovića.

avatar
zvezdas2019
Thursday, 09.01.2020
23:36

Racionalno razmišljanje!

avatar
magister
Friday, 10.01.2020
03:55

Što se Lole tiče, i vi i mr. R ste verovatno u pravu. Što se tiče Rajkovića, plašim se da bi bilo zaista komplikovano. Šta sledećih 6 meseci? Ko da sedi na klupi? Ostoja? Onda ga odmah i otpisati, jer on sad igra u formi karijere, a ako ga se stavi na klupu - biće gotov. Pavlović? Pa zašto nije odmah potpisan ugovor da ide, možda bi se dobila i neka kinta više, bez uslova da ostane do leta? Rajković? Ne verujem da bi pristao da dođe bez garancije da će da igra. A u kakvoj je formi i kakav je on igrač danas, to ne znamo. Da je vrhunski, pa ne bi toliko dugo bio bez angažmana. Po mom mišljenju ovo je dobar ishod. Možda Miletić ne ode, a - bolji bi bio na poziciji stopera nego što je na beku (moja procena). Mislim da je važnije dovesti desnog beka, oštrog, brzog, prodornog i - boljeg u pozicijama na krilu, naročito kod centaršuta. A imamo i nekoliko svojih na pozajmicama (Balaž? Vlalukin?...), mladog Cvetojevića... Govorim o periodu do leta.

Sve u svemu, mislim da je bolje potrošiti sad pare na desnog beka, špica... Pogotovo što se kuva oko Sadika (ako je ponuđeno 10m, ko kaže da sutra neće i 12, 13, 15... A ako bi bilo tako, ne bi bilo lako odoleti. Realno.

avatar
Dorotej
Thursday, 09.01.2020
14:37

Nekorektno do Partizana.

avatar
REV
Thursday, 09.01.2020
14:51

Prema Partizanu, na to mislis?

avatar
REV
Thursday, 09.01.2020
19:14

Slazem se, a vidis da te drugi ljudi nisu bas dobro razumeli jer u suprotnom sigurno ne bi tako glasali:-D

avatar
Dorotej
Thursday, 09.01.2020
15:56

Tako je. Nema veze što sam navijač Zvezde, nije bilo fer sa njegove strane. Trenirao je sa ostalim igračima Partizana dok su mu trebali. Da je radio samo individualno bila bi druga priča.

avatar
ddr16
Thursday, 09.01.2020
14:37

neverovatno mi je da se neko odluci za perudju umesto za partizan,iako sam navijac zvezde ovo mi nikako nije jasno,sigurno finansijski partizan moze da ponudi vise od perudje,sa druge strane igrace na leto kvalifikacije za neko evropsko takmicenje,mogao bi da ugrabi jos jedan ugovor u inostranstvu,ovako u seriji b ce ostati do kraja karijere verovatno,bar da perudja igra seriju a pa da razumem da mu je sportska strana motiv,ovako mi nista nije jasno...

avatar
Cheyenne
Thursday, 09.01.2020
13:31

Kaze se kratkih rukava a ne kratkih ruku!

avatar
Offside
Thursday, 09.01.2020
13:00

Partizan mora pod hitno nesto da menja!Koji je ovo vec igrac koji se sa Partizanom razigrava kada je slobodan i posle kada mu se ponudi ugovor on odbije...Pa zbog cega je Partizan duzan da mu odrzava formu?Hoces da treniras u Partizanu,nije problem,u sledecem transfer periodu potpisujes ugovor ako zelis ako ne zelis neces ni trenirati u Partizanu idi negde drugde i zdravo!Ovo stvarno nema smisla...

avatar
REV
Thursday, 09.01.2020
12:48

Nama neka ovo bude za nauk da ne otvaramo svakome svoja vrata...