Partizanu stigla odlična ponuda, ovo je epilog!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.01.2018.
15:17
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Danas se pojavile konkretnije informacije u vezi sa onim što je juče otkriveno u Humskoj.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle prozivke koju je juče obavio trener Partizana Miroslav Đukić, sa novinarima je razgovarao i generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura.

On je tom prilikom govorio o potencijalnim pojačanjima, odlascima, ali i o jednoj neočekivanoj ponudi koja je na kraju odbijena.

On je otkrio samo da se ponuda odnosila na jednog od štopera crno-belih, nije želeo da obelodani njegovo ime, niti koji je iznos bio u pitanju, ali je naglasio da je ponuda bila ''veća nego što se očekivalo''.

Ipak, odbijena je, a dan kasnije postalo je u fokusu bio Nemanja R Miletić, momak koji je letos stigao iz Belgije u redove crno-belih i tokom jeseni bio jedan od najstandardnijih igrača.

Za njega je interesovanje pokazao američki MLS ligaš Orlando koji je ove zime već angažovao jednog igrača Partizana, Libijca Muhameda El Munira.

Miletić se tim povodom oglasio u izjavi za ''Mondo'' i naglasio da mu imponuje što su u Partizanu procenili da im je potreban i pored primamljivih uslova koje su nudili Amerikanci.

''Klub ima viziju u kojem pravcu treba da se razvija moja karijera i shodno tome siguran sam da će letnji prelazni rok biti još interesantniji, kako u sportskom, tako i u finansijskom smilu. Preduslov su, naravno, moje dobre igre i igra tima'', istakao je Miletić.

Inače, Orlando se interesuje i za Evertona Luiza, ali Brazilac ima drugačije namere.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Saturday, 13.01.2018
20:18

Ja mislim da bi on bio prodat sigurno. Caka je sto zbog Evrope mi ne smemo bas toliko da promenimo sastav ekipe jer ne mozemo registrovati mnogo novih igraca za to takmicenje, i bio bi preveliki rizik tek tako prodavati. Na leto on je siguran putnik za Amerku ako ga budu zeleli jos uvek.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 13.01.2018
23:45

Sto posto je zbog toga, ali, on i Ostojic su bara-bara, a za domacu ligu nam sluze i klinci da sede na klupi, mogli smo komotno da prodamo.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Sunday, 14.01.2018
18:22

Ne znam ni ja vise, malo je toga kod nas za radost, i ono malo sto jeste, vrlo brzo nam bude pokvareno...

avatar
petar000
Sunday, 14.01.2018
17:44

Ma znam, ali ponovo uigravati zadnju liniju, plus ce nam defanzivni vezni red biti 9ja se nadam) potpuno nov je ipak preveliki rizik. Vidis da mi desnog beka ponovo necemo kupiti. Ne kapiram u cemu je caka da Vule igra bukvalno celu sezonu, a realno nema vise mesta u Partizanu. Malo mi je sve ovo cudno. Cak mislim da nas je Evropa malo poremetila u ovom prelaznom roku. Jer da nije nje, mi bi doveli bar pet igraca, ovako mislim da do toga nece doci.

avatar
trifun
Saturday, 13.01.2018
16:34

7-8 utakmica ukopan u mestu,pored njega prolaze i davaju golove i najveći krivac,a sad im potreban za velika dela,pod navodnicima.Ovo samo pokazuje da ne gledaju snimke utakmica i ne analiziraju.Ćelo umesto da napada protivničkog igrača on beži od njega u svoj šesnaesterac i protivniku omogućava višak igrača i daje im samouzdanje da biraju šta će sa loptom uraditi.Umesto da su srećni što im je stigla ponuda za njega i da ga prodaju oni ga zadržavaju.Svašta!!!

avatar
petar000
Saturday, 13.01.2018
20:20

To je generalno boljka 90% srpskih stopera. tako igraju i za reprezentaciju. Zadrzali su ga iz drugih, sasvim realnih razloga, ne toliko zbog nekog ogromnog kvaliteta. Napisao sam to u drugom komentaru.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Saturday, 13.01.2018
16:24

Kako se nisu dosetili da im posalju njegovog imenjaka i prezimenjaka:-D:-D:-D