Partizanu stigao odgovor iz Zvezde: "To je, kao i sve ostalo, netačno!"

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 09.02.2020.
12:59
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Na Marakani očekuju potpunu afirmaciju trojice mladih fudbalera u nastavku sezone.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Predsednik Crvene zvezda Svetozar Mijailović izjavio je da svi u klubu, kao i navijači, s velikim optimizmom očekuju nastavak prvenstva.

"Oseća se pozitivna atmosfera u ekipi i oko nje. Dejan Stanković je brzo i efikasno uspostavio svoj sistem rada koji već daje odlične rezultate. Svi koji su pratili naše pripremne mečeve mogli su da se uvere u kvalitet igre našeg tima i siguran sam da je to najbolja pozivnica da na proleće imamo još veću podršku na Marakani, a i u gostima", rekao je Mijailović, prenosi Sportski žurnal.

On je istakao podršku novom stručnom štabu na čelu sa Dejanom Stankovićem koji će, između ostalog, imati zadatak da razvija mlade igrače iz omladinske škole kluba.

"Strateški cilj kluba je razvoj omladinske škole u koju je uložio značajna sredstva i zbog toga nastavljamo forsiranje mladih igrača, a malo ko može to bolje da razume i izvede od Dejana Stankovića. I videli ste da to već daje rezultate. Ovo bi mogla da bude sezona pune afirmacije Nikolića, Gavrića i Petrovića", istakao je Mijailović.

Predsednik "crveno-belih" je potom prokomentarisao navode čelnika Partizana koji tvrde da u Humskoj proizvode kvalitetne igrače za evropsko tržište, što sa Zvezdom nije slučaj.

"To je kao i sve ostalo netačno. Otkad je ova uprava u klubu, od 2014. ostvarili smo transfere igrača iz naše škole u vrednosti od 30,5 miliona evra, a oni, po dostupnim informacijama, u istom periodu za 27,5 miliona evra. I ta razlika se smanjila poslednjom prodajom koju su napravili, inače bi bila drastična. U svakom slučaju, i pored male pauze u forsiranju dece iz naše škole, nastavljamo tim putem. Verujem da Zvezda ima kvalitet i znanje i da možemo do duple krune ove godine", poručio je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 10.02.2020
10:48

Gresis Tozo jer oni nikad nisu prodali jednog igraca koji je prosao njihovu skolu fudbala. A dva najveca transfera su ostvarili takodjer na tudjim igracima jer Strahinja Pavlovic je prosao skolu fudbala FK Savacium Sabac, a Filip Stevanovic NK Vrbik Arilje.

avatar
Marko Kralj
Monday, 10.02.2020
00:17

Nije mi jasno da su pored Nikolica i Gavrica oni doveli La Paru,Garsiju,Simica,Vukanovica,
Ivanica???Ajde ako Nikolic nije igrao zbog Marina,ali da Gavric nije imao mesta pored gore navedenih to mi nije jasno..
Jos LS a mi nikad gori,molimo Boga da neko hoce Kanjasa,Zandera i La paru za dzabe,samo da idu. Ali nece ih niko. Isto ce biti i u Junu. Jos gore jel ce biti van takmicarskog ritma.
Zadnja dva prelazna roka najgori od kad ste u Zvezdi,za ove dve godine zaradili smo ogroman novac od LS i bacili ga na tzv pojacanja. Sad opet forsiramo nasu decu da ih prodamo na leto i izvucemo se iz dugova.

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 09.02.2020
20:35

Искрено ми многим играчима нисмо дали шансу да се покажу у првом тиму. А имали смо квалитетније и боље играче од њих увек.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 09.02.2020
18:49

Zvezdina najveća prodaja 5 miliona za Grujića. Kako su nakupili 30,5 miliona da mi je znati...

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 09.02.2020
15:00

Dajte ljudi sta na njih obracate paznju,iskompleksirani ceo zivot gledaju u nase dvoriste,koga oni zanimaju

avatar
Horhe Kampos
Sunday, 09.02.2020
14:42

Мајко мила око чега се они препуцавају... Треба забранити појединцима да дају изјаве... И код комшија а Бога ми и код нас!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 09.02.2020
14:25

Jedan od najvećih transfera u istoriji zvezde je transfer igrača koji se školovao u zvanično najboljoj školi Evrope, a to je transfer Radonjića koji je prošao Partizanovu školu. Ako je tačno nije čudno pošto su prvi put klubovi naseli na vaše nameštene rekorde pa preplaćivali igrače kako dovedene tako i iz zvezdine škole, dok je sadašnji vaš član kluba tada kao član UO Partizana sa svojom agencijom nagovarao mlade najtalentovanije igrače Partizana da ne produžavaju ugovore s Partizanom pa su tako Vlahović i Jovanović umesto za po 10-ak miliona € prodati za siću isti onaj član koji je sudelovao u pokušaju da preuzme Skupštinu Partizana, da postavi svoju Upravu i da pretvori Partizan u službi menadžerskih agencija, takođe utiče to što Partizan mora da prodaje igrače jer ne dobija ni deseti deo novca od države kao zvezda koja je mogla tada da odbija ponude i čeka veće, ali kad neko nema obraza on smatra da su visine transfera merilo, iako uslovi nisu bili isti. Isto takođe kad neko nema obraza on smatra da su dva penala protiv Inđije regularna, da je gol u Kruševcu regularan, da je opravdano nedosuđen penal za javor, da su penal i golovi protiv rada regularni, da je voždovcu opravdano poništen gol, a gol Marina nije iz ofsajda, da Partizan nije pokraden protiv čukaričkog, voždovca, u Kruševcu i priziva titulu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 14.02.2020
00:17

Radonjic je prosao skolu fudbala partizana samo u crvenim partizanskim lazima ili panticomanija televiziji.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 15.02.2020
04:43

Kad neko nema obraza neuspehe partizana opravdava partizanskim lazima, patoloskom mrznjom, zlobo, zavisti i ljubomorom na vestima o Zvezdi ljepi.

avatar
Old_school
Sunday, 09.02.2020
14:18

Ja kao Zvezdas se ne slazem sa delom gde kazete da ste forsiranjem nase dece ostvarili prodaju. Ne,nego ste ih prodali a da nisu videli prvog tima. Inace bi razlika bila 5x veca u korist Zvezde.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 09.02.2020
14:13

Toza figura :) zapade mi u oci deo teksta,nastavljamo sa forsiranjem igraca iz nase skole,a pitam se samo sa kojim nastavkom,i ovo sad sto radite,radite sto morate,zato sto se pobunila javnost i sto ste omasili sa poslednjih 15 pojacanja,a da ne pricam o tome da od sledece sezone mora trojica mladih da budu u timu tako da manite se corava posla.

avatar
Stefan Lazović
Monday, 10.02.2020
00:30

Pa forsirali smo Dejan Stankovica, sad nastavljamo tu tradiciju :D

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 10.02.2020
18:37

Hahaah,e pa da,svasta i od mene :D