Partizanu propao transfer, Zvezda umešala prste?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.01.2019.
09:51
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Pojavile se nove informacije, šta stoji iza negativnog odgovora Partizanu?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Sećate se da je klub iz Humske na početku zimskog prelaznog roka kao jedan od prioriteta istakao angažovanje pojačanja na bekovskim pozicijama, a želje crno-belih bili su desni bek Milan Gajić iz Bordoa i Ivan Obradović iz Anderlehta.

Ispostavilo se da najverovatnije nijedna od ovih želja Partizanu neće biti ispunjena ove zime.

Ivan Obradović je iznenada popravio svoj status u Anderlehtu, što mu je bio primarni cilj i Partizan bar do leta neće moći da se nada njegovom povratku.

Činilo se da kada je Gajić u pitanju ne bi trebalo da bude većih prepreka, s obzirom da je naš ''zlatni Orlić'' u Bordou pao potpuno u drugi plan ove sezone i da bi svima bilo u interesu da ove zime ode u neki drugi klub, bar na pozajmicu.

Ali, pre nekoliko dana pojavila se informacija da od njegovog transfera u Partizan nema ništa i da je fudbaler odbio ponudu crno-belih.

''Žurnal'', međutim, danas otkriva i pozadinu svega toga - navodno, Crvena zvezda ima ozbiljnu nameru da ga angažuje, samo se čeka da Milan Rodić ode u inostranstvo, o čemu se već nedeljama spekulisalo.

Tako nešto je indirektno nagovestio i generalni direktor Zvezdan Terzić na prozivci 11. januara.

"Nećemo dovoditi nikog da ne bismo pravili problem Milojeviću, eventualno ako bude nekih odlazaka na bočnim pozicijama, ali još uvek ne znamo. Očekuje nas miran prelazni rok", rekao je tada Terzić.

Dakle, u slučaju Rodićevog odlaska, Marko Gobeljić bi uz Terzića i Hajdina popunio poziciju levog beka, a Milan Gajić bi se sa Filipom Stojkovićem borio za mesto uz desnu aut-liniju.

Ipak, ako Rodić ne dobije adekvatnu ponudu, teško je očekivati da bi Gajić mogao da se preseli na ''Marakanu'' ove zime...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Wednesday, 23.01.2019
21:32

Ko se rodi kao zlo, ostaje zlo, sta drugo ocekivati...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 23.01.2019
13:49

Naravno, moze im se, nisam ni mislio da nisu minirali isto kao i za Zdjelara pre tri i po godine...

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 24.01.2019
23:17

Nije to miniranje druze. Zvezda je sada dominantna. Sve sto je domace a kvalitetno treba da se uzme. Zasto bi dozvolili vama da ga uzmete vi kad mozemo mi ?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 25.01.2019
09:21
avatar
Wednesday, 23.01.2019
12:36

Osim sto je Rodic levi a Gajic desni bek, Rodic je za Gajica Ronaldo. Ovaj prelazni rok ne obecava, dosta cudnih transfera se izdesavalo...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 24.01.2019
10:23

Gajic je za Rodica Mesi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 24.01.2019
21:27

Trener nema pojma:-D Poenta je da si ti za levaka napisao da je Ronaldo, a ja za desnjaka da je Mesi, vise je bila sala, o ostalom se vec da raspravljati:-D

avatar
Thursday, 24.01.2019
15:07

Ako ti tako kazes, mora da je tako. Nego kako da taj Mesi nije sakupio 3 utakmice u Bordo-u ove sezone?

avatar
Srpska Bosna
Wednesday, 23.01.2019
11:12

Znaci oticice nam levi bek a.mi cemo dovesti desnog...

avatar
Čeki
Wednesday, 23.01.2019
17:10

Izgleda da se vrsi pritisak na Rodica da ode jer se covek nije nista oglasavao, a i spekulacije krecu od same uprave. Zele da ga unovce dok jos mogu za solidne pare, a po meni, ako je neko zadovoljan treba i da ostane, koliko god to trajalo ako moze pomoci klubu.

avatar
Srpska Bosna
Thursday, 24.01.2019
02:00

Vec smo u prelaznom roku zaradili 4 miliona evra i jos se uprava hvalila kako nas dug ne opterecuje,nije da je bas Rodiceva plata nesto velika i da pravi problem.Ovo bi bila druga promena u odbrani,mislim ni da Milunovic nece tako brzo biti na nivou Degeneka jer je bio povredjen,Gobelja nikako nije levi bek tako da bi nas ta prodaja oslabila