Partizanu nije bio zanimljiv ni kao alternativno rešenje, završio u Lučanima

Autor: Darko Mitrović
subota 09.02.2019.
12:52
Izvor: Sportske.net

Pominjalo se njegovo ime među navijačima Partizana posle propalog transfera Tokmaka Nguena, ali...

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Bivši kapiten Čukaričkog, 27-godišnji ofanzivni vezista Petar Bojić na proleće će i definitivno igrati u dresu Mladosti iz Lučana.

On se posle rastanka sa ''Brđanima'' priključio Lučancima na pripremama u Turskoj i na kraju odlučio da drugi deo sezone provede u ekipi Mladosti.

Utisak je da se već odlično uklopio, s obzirom da je bio i strelac trećeg gola u trijumfu Lučanaca nad Astanom, u generalnoj probi pred nastavak Superlige. Mladost je taj meč dobila sa 3:2, a osim Bojića, mrežu rivala zatresli su i Tumbasević i Pavlović.

Petar Bojić je prošle sezone na 33 utakmice u dresu Čukaričkog postigao 10 golova, uz dve asistencije, a jesenas je posle problema sa povredom upisao 10 nastupa, postigao jedan gol, uz jednu asistenciju.

Među navijačima Partizana bilo je razmišljanja da li bi ovaj momak koji je tokom ove zime postao slobodan igrač mogao da bude alternativno rešenje posle neuspelih pregovora crno-belih sa Stromsgodsetom oko transfera Tokmaka Nguena, ali sportskom sektoru Humske, očigledno, Bojić nije bio dovoljno interesantan.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GROBAR _PODGORICA
Sunday, 10.02.2019
12:58

Što niste uzeli Bojića kad je bio džabe bre Ivice

avatar
GROBAR _PODGORICA
Sunday, 10.02.2019
11:35

ŠTO NE UZESTE BOJIĆA KAD JE BIO DŽABE, BRUKE JEDNE.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 09.02.2019
14:06

Onoliko koliko se crvena zvezda baskari i bahati, toliko (naravno, ne bas i bukvalno toliko jer od njih nema gorih, oni se ne obaziru na realnost i za njih bezbrizne ti zakoni ne vaze, ali, nije ni toliko daleko) mi preterujemo sa nedovodjenjem igraca. Kao da smo vecito neka protivteza i neko ko u citavom tom ludilu sve dovodi u kakav-takav balans iako se to ni ne trazi. Imao sam jednu teoriju za sve ovo, videcemo uskoro i da li sam u pravu...

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 09.02.2019
18:11

O cemu pricas ? Zvezda je u ovom roku samo u plusu. Da ne pominjem prethodne i zaradu od LS.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 09.02.2019
20:36

Zasto bi vratili kad je vec zaradjeno od ulaznica i od samog prihoda ucestvovanja u LS ? Zato sto sve sto je domace a valja treba da zavsi u Zvezdi, takva je politika kluba. I moranje je tako. Jer Zvezdu ne interesuju samo domaca takmicenja vec da se svake godine igra u Evropi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 09.02.2019
18:49

Pre svega mi nije jasno zasto toliko trosite i dovodite. Necete dobiti te pare od uefe, a ako ste vec dobili, moracete fino sve to da vratite.

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 09.02.2019
14:03

Solidan fudbaler za nase uslove,zna fudbala,s obzirom na njihiv vezni red i 'drvoseca karakteristike' vecine njih sem Pantica on bi im dobro dosao,no dobro.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 09.02.2019
14:01

Ne verujem da je uprava gledala i mislila na njega, a jedini sam ja ovde NApisao da bi bilo dobro da Petar dodje kod nas, k'o da sam vidovnjak.