Partizanu izmiče levi bek, hoće li ugrabiti bar desnog?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.01.2019.
11:40
Izvor: Sportske.net

Namera sportskog sektora bila je da se angažuju pojačanja na bekovskim pozicijama zbog čega crno-beli kreću u ofanzivu na jednu od prioritetnih meta.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Vicešampion Srbije promovisaće danas prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, pošto je u ponedeljak dogovoren dolazak Muse Ndžijea iz norveškog Stabeka.

Crno-beli će na taj način započeti proces jačanja ekipe pred prolećni deo sezone, a u tu svrhu krenuće se u ofanzivu na fudbalera koji se već neko vreme nalazi u fokusu kluba iz Humske.

Partizan će ovih dana pokušati da realizuje transfer desnog beka Bordoa Milana Gajića (22) i tako značajno pojača konkurenciju u zadnjoj liniji.

Član generacije koja je osvojila Mundijalito na Novom Zelandu uskoro puni 23 godine ali i dalje ne može da se pohvali izgrađenom karijerom.

U tekućoj sezoni Milan Gajić ne može da računa na veću minutažu u Bordou, upisao je samo dva nastupa, pa je to jedan od aduta Partizana u borbi za potpis mladog Pančevca.

Pošto je za Bordo vezan ugovorom do leta 2020. godine, za očekivati je da Partizan ove zime pokuša sa opcijom šestomesečne pozajmice.

Partizan u datom momentu ima u timu trojicu desnih bekova, premda je Nemanja R. Miletić angažovan kao pojačanje na štoperskoj poziciji. Miroslav Vulićević priliku da igra dobija sve ređe, Gabrijela Enakea su mnogi otpisali posle angažovanja još jednog stranca, a mladi Luka Cucin poslat je na kaljenje u Spartak.

Ne treba zaboraviti da je Partizan ove zime nameravao da se pojača i na levom beku, ali je sve izvesnije da se prva meta Ivan Obradović neće vratiti u Humsku. Iz priče je ispao i Rajko Brežančić, ali se zato sve češće šuška o mogućem povratku Miroslava Bogosavca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Wednesday, 16.01.2019
21:24

Sve zivo izmice, ali fotelje, hm, nikako , kao da su ih zakovali za dupeta...

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 16.01.2019
18:50

Sve, sve, ali tako providno da unistavaju Partizan e pa to mi stvarno nije jasno, pa covek toliko.promasenih pojacanja doveo I opet do vodi neke polu igrace ili covek ne zna ili sta je u pitanju, pa ni beka nisu sposobni da dovedu pa SRAMOTA

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 16.01.2019
18:26

bolje i ridji nego ovi trenutni invalidi.

avatar
magister
Wednesday, 16.01.2019
17:21

Nadam se skorom odlasku takozvane uprave Partizana, koju predvodi majstor političkog marketinga, takozvani novinar Vučelić, dojučerašnji student sa vrtoglavom karijerom u vladi, angažovan oko prinudne naplate od siromašnih sugrađana, Vazura, i profesor, egzibicionista, koji voli metafore, poslovice i latinski, ali nema pojma s fudbalom - Vuletić. Odmah će, kao i u Junajtedu, proigrati svi, i levi i desni bekovi i zadnji i prednji vezni i krila i špicevi. Nečastivi, napustite izmučeno telo, naređuju vam sile nebeske!

avatar
RG VILI
Wednesday, 16.01.2019
15:57

Tim placenicima u nasoj upravi ,izmako bi i burek iz ruke. Nesposobnjakovici ocajni

avatar
Wednesday, 16.01.2019
14:13

Ova nesposobna uprava ne moze nikoga da dovede normalnog jedino ako neki menadzer plati Partizanu da taj igrac dodje,a oni normalno te pare ce da strpaju u svoje dzepove.Ne ovaj Ilijev on je naivan on sluzi ovako samo da lupa za javnost,to se odnosi na one proverene prevarante Vucelica,Vazure i Vuletica to su unistitelji Partizana po nalogu velikog vodje.

avatar
Slavko Knezevic
Wednesday, 16.01.2019
13:49

Vise niko ozbiljan nece da dodje u ovaj klub dok neodu ovi sto su tu sa tacno odredjenim zadatko.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 16.01.2019
13:03

Tesko da ce ugrabiti ista