Partizanu izmiče "kapitalac"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.01.2019.
09:14
Izvor: Sportske.net

Situacija je trenutno takva da realizacija transfera nije izvesna kako se činilo pre samo nekoliko nedelja.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Ostao je Partizan bez šanse da vrati Evertona Luiza u Humsku, Brazilac se juče zvanično preselio u Solt Lejkt Siti.

Kako trenutno stoje stvari, još jedno pojačanje koje su čelnici Partizana videli kao kapitalno neće biti angažovano.

Levi bek Anderlehta Ivan Obradović (30) dobio je novu šansu u belgijskom velikanu nakon smene trenera i sportskog direktora.

Novi trener Fred Ruten doneo je odluku da srpskog internacionalca uvrsti na spisak putnika za mini pripreme u Španiji, a belgijski mediji pišu da će Obradović na pripremnim mečevima sa Hofenhajmom i Hajdenhajmom imati šansu da se izbori za minute u prvom timu.

Podsećanja radi, povremeni reprezentativac Srbije prekomandovan je u "B" tim nakon što je odbio da produži ugovor sa Anderlehtom koji mu ističe na leto.

U takvoj situaciji Partizan je video svoju šansu, kontaktirao Obradovića, ali sada povratak iskusnog levog beka više ne deluje kao realna opcija za crno-bele.

"U kontaktu smo sa Anderlehtom za Ivana Obradovića. Čekamo...", poručuje u kratkoj izjavi za "Žurnal" generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Nada i dalje postoji. Ukoliko trener Anderlehta zaključi da mu Ivan Obradović nije neophodan Partizanove šanse će rapidno porasti.

U suprotnom, crno-beli će levog beka morati da potraže na nekoj drugoj adresi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Tuesday, 08.01.2019
18:43

Levi bekovi nisu toliko neophodni jer imamo mlade i talentovane Sehovica i Urosevica koje treba forsirati po svaku cenu kad su vec neznalica Ilijev i ova amaterska uprava uspeli da oteraju nase dete Bogosavca a koji je trenutno najbolji levi bek u Srbiji i tim cinom olaksali kasu kluba za sigurnih 4 miliona eura. Tri godine Ilijev trazi desnog beka i nije uspeo da ga pronadje i zato nije cudo kada se navijaci pitaju, cemu onda sluzi ovakav sportski direktor !? A da ne pricamo kako je oteran i skoro za dzabe prodat nas Djordje Jovanovic koji bi u ovakvom timu Partizana danas bio ubedljivo najopasniji i najefikasniji fubaler i bolje i jeftinije resenje od Rikarda. Ove Zeceviceve marijonete su nelegalno preuzeli tj preoteli vlast u Partizanu samo zbog svojih $$$$$$ interesa a rezultat toga je prazna kasa, dupliran milionski dug i totalna katastrofa sportskog sektora.

avatar
Slavko Knezevic
Tuesday, 08.01.2019
15:57

Dok ove lopine iz uprave ne oteramo niko doci nece.

avatar
magister
Tuesday, 08.01.2019
12:40

Obradović je bio sjajan igrač, ali je izgleda u velikoj krizi. Dovođenje bi bilo zanimljivo, ali teško da bi se unapred moglo proglasiti za idealno rešenje. S druge strane, Bogosavac. Najbolja igra Partizana po levoj strani je bila u sezoni koju je odigrao on - sa Mihajlovićem. Partizan će sad da uvodi na levo krilo supertalentovanog Stevanovića, po mnogo čemu sličnog Mihajloviću. Jasno je ko bi mogao maksimalno da pomogne u toj igri. Pritom, Urošević se oporavio i igra prilično pristojno.

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 08.01.2019
16:32

ridji i neca bili odlican tandem? nesto se ne secam toga bas ali ko zna.

avatar
ŠDanilo
Tuesday, 08.01.2019
19:40

Skroz zaboravih Nemanju Mihajlovića. Eto predloga za kilavu upravu: vratite Nemanju i Jojića a Obradovića pustite jer je nešto naumio čim neće da produži ugovor sa Anderlehtom.

avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 08.01.2019
10:43

Koliko nezrelu i pogresnu politiku vode celnici Partizana, pokazuje i ovaj primer. Naime, s obzirom da je ova sezona "propala" i da u najboljem slučaju Partizan moze biti drugi na kraju sezone, sto znaci da je liga sampiona cak i teoretski samo misaona imenica. Umesto da dovodjenjem mladih i perspektivnih igraca, ali i stranaca (koji ce u Partizanu ostati bar nekoliko narednih godina) u preostalom delu sezone stvaraju tim za buducnost, tim koji ce imati zapazene rezultate i koji ce kroz evropska takmicenja donositi veliku kolicinu novca u Humsku, ova genijalna uprava svim silama pokusava da dovede po vec vidjenom receptu bivse igrace partizana, koji su se zasitili fudbala i koji kao takvi vise ne mogu da pronadju angazman ne samo u jacim evropskim ligama, a od kojih Partizan kao kluib nece imati bas nikakve koristi. Prosto ne mogu a da se ne upitam da li se sve ovo radi namerno kako bi se sto vise urusila institucija kao sto je Partizan, ili je u pitanju neznanje? Sta god da je, partizanu se ne pise dobro

avatar
paok
Tuesday, 08.01.2019
13:54

U pitanju je neznanje a sigurno nesto i namjerno rade. Oni kao vode klub a pitaju se koliko i ja.

avatar
paok
Tuesday, 08.01.2019
10:34

Nama sve zivo izmice. Uostalom sta je tu cudno kad vidimo ko nam vodi klub. Ja ne vidim neki boljitak dok su oni u klubu.

avatar
pfc
Tuesday, 08.01.2019
18:14

A mislili smo da od Djure goreg nema.....kad ono medjutim....

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 08.01.2019
10:16

Niko dobar nece doci. Ako ste mislili da je prosla zima bila losa, think twice and think again.