Partizanovo sledeće pojačanje zavisi od - katarskog milijardera!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.06.2019.
10:58
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

A njemu se uopšte ne žuri...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Prošlo je više od nedelju dana, od kada je Partizan postigao dogovor sa levim bekom Rajkom Brežančićem da se preseli u Humsku, ali transfer još uvek nije realizovan.

I ljudi iz Malage nisu imali ništa protiv, iako Brežančić sa njima ima ugovor na još godinu dana, s obzirom da 30-godišnji srpski fudbaler u ovom španskom klubu nije uspeo da se izbori za značajniju minutažu (prošle sezone upisao samo tri nastupa).

Imajući sve ovo u vidu, postavlja se pitanje u čemu je problem?

Brežančić se tim povodom oglasio u izjavi za današnji ''Žurnal'' i objasnio kakva je trenutno situacija oko njegovog transfera u Partizan.

Otkrio je da se već nalazi u Beogradu, da individualno trenira i da jedva čeka rasplet, kako bi se konačno priključio ekipi Sava Miloševića.

''Bilo bi lepo da se što pre priključim ekipi. Kad stigne papir, pričaćemo'', konstatovao je Brežančić.

Tu dolazimo do pitanja koji papir nedostaje, a pomenuti list otkriva da je glavni krivac za ovaj zastoj katarski milijarder Abdulah Al Tani, koji treba da potpiše saglasnost za transfer Brežančića u Partizan.

Očigledno, on ovih dana ima prečih poslova od bavljenja Brežančićevim transferom, pa je teško reći kada će konačno potpisati.

Do tada, Partizanu i Brežančiću ostaje da čekaju, a vremena je sve manje do odlaska ekipe na pripreme u Austriju, 2. jula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mani2
Saturday, 29.06.2019
20:52

Cela tri nastupa u Segundi.Opa, radi se o vrlo kvalitetnom igracu

avatar
magister
Saturday, 29.06.2019
18:44

Šala? Levi bek Steaue? Odigrao 3 utakmice prošle sezone?

avatar
magister
Saturday, 29.06.2019
18:42

Koji je razlog da prvom timu ne bude priključen sjajni Ćorković? Pa ako bude sve okej s Brežančićem, vrati se u juniorski sastav. Sigurno ni Partizanu ni njemu ne bi ništa falilo da prođe deo priprema sa starijima.

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 29.06.2019
11:03

Marko Momcilovic likes this.