Partizanovo ohrabrenje na pripremama, da li će ''eksplodirati'' na proleće?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.02.2019.
11:21
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

I sam je svestan da jesenas nije pružio ono što realno može, juče je najavio mnogo bolja izdanja.

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Partizan nije ove zime mnogo trgovao, stigla su trojica novih igrača (Ndžaj, Georgijević i Bosić) koji se i dalje adaptiraju na Mirkovićev sistem rada, pa je utisak da će makar u uvodnom delu proleća šef struke crno-belih morati da se osloni na snage iz jesenjeg dela sezone.

Ono što je pozitivna stvar u celoj priči, to je da pojedini igrači daju nagoveštaj uspona forme, poput Nemanje Nikolića, koji je juče dao ključni doprinos pobedi nad Šahtjorom (2:0), postigavši gol, uz asistenciju Šćekiću kod drugog pogotka.

Posle meča, u razgovoru sa novinarima u Turskoj, Nikolić je izrazio nadu da će na proleće popraviti ocenu 2.5 od jesenas, koju je sam sebi dodelio.

''Biće bolje ove godine'', poručuje Nikolić.

Naravno, zadovoljan je jučerašnjom partijom, priznajući pritom da ni njemu ni njegovim saigračima nije bilo prijatno da čitaju naslove u medijima posle dva prethodna poraza od Slovana i Krakovije (oba puta po 0:1).

''Mnogo nam znači ova pobeda. Siguran sam da su i oni želeli da pobede. Moramo da shvatimo da posedujemo kvalitet i da možemo da odmeravamo snage sa najjačim ekipama. Svi mi čitamo i medije i sve, nije lako kada pogledamo naslove 'Partizan izgubio', 'Partizan izgubio'.

Partizan mora da pobeđuje i to je filozofija i sistem našeg kluba. Nadam se da ćemo ovom utakmicom nagovestiti neke bolje igre u prolećnom delu prvenstva'', poručio je Nikolić.
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Monday, 04.02.2019
19:07

Od svih sto se nalaze na pripremama odmah precrtati kapitena Ilica, Ostojica, Lolu, Enakea, Miletica sa kosom, Musu i Georgijevica pa se okrenuti igracima koji su odigrali jesen i nasoj talentovanoj deci. Ovo prvenstvo je vec bilo izgubljeno i pre nego sto je pocelo, Djukic i Ilijev su ga svojim radom i potezima totalno unakazili da nam ni Gvardiola nebi pomogao a kamoli jedan Batica Mirkovic. Kasa je prazna da se ne pamti kada je bila praznija tako da nije cudno sto se niko kvalitetan nije doveo niti mogao da dovede vec se krpi sa pozajmicama od kojih nemamo nikakvih vajdi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 04.02.2019
20:19
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 04.02.2019
14:23

Stojkovic- Enake, Miletic, Valiente, Sehovic- Tosic, Zdjelar, Pantic, Zakaric- Rikardo, Ivanovic. Klupa: ?? (Popovic/Kljajic), Vulicevic/Urosevic (''Mileta''), Markovic (Ostojic, Pavlovic), Scekic (Smiljanic), Kosovic (Ilic, Djerlek, Filip Stevanovic), Nikolic, Georgijevic. Ostaju jos Bosic, Jovanovic, Kokir i Musa kao krila.