''Partizanovo dete'' ode u Hrvatsku!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.07.2019.
10:24
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Sve veći broj naših igrača seli se u komšiluk.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nekadašnji omladinac Partizana i dojučerašnji fudbaler Spartaka Nemanja Glavčić novi je fudbaler hrvatskog Slaven Belupa!

On je sa hrvatskim klubom potpisao ugovor na tri godine i juče se rastao od Subotičana, godinu dana pre isteka dosadašnjeg ugovora.

''Sve se brzo odigralo. Hvala svima iz Spartaka, posebno predsedniku Simoviću koji mi je izašao u susret. Sve smo rešili na prijateljski način, jedini logičan posle uspšešne saradnje.

Napuštan Spartak posle tri godine, u ovom klubu sam se potpuno afirmisao i stekao iskustvo'', istakao je Glavčić, a prenosi ''Žurnal''.

On igra na poziciji centralnog veziste, ima 22 godine, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je za Partizan, Teleoptik i Spartak. Ovo će mu biti prvo iskustvo van granica naše zemlje.

U Partizanu nije uspeo da se na prelasku iz omladinskog u seniorski pogon nametne za prvi tim, pa je u leto 2016. otišao najpre na pozajmicu u Spartak, a godinu dana kasnije je kao slobodan igrač potpisao ugovor sa Subotičanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 08.07.2019
19:19

I da preduhitrim pametnjakovice, setite se gde su igrali Marjan Markovic, Marko Vesovic pa i Ivan Gvozdenovic.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 08.07.2019
13:08

Toliko je dobro u zvezdinom Spartak da je otišao u Slaven Belupo. Ne promeni li se nešto konkretno u srpskom fudbalu uskoro će nam igrači ići u Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 08.07.2019
11:28

Šta će mu to č Hahaha I defanzivnog veznog igra, izdominirao je jednom na Vračaru protiv Voždovca, a pored toga je imao samo još jedan nastup za nas i to je sve.