Partizanovo dete mora na Ostrvo, da li je moguć novi povratak u Humsku?

Autor: Darko Mitrović
subota 01.02.2020.
11:23
Izvor: Sportske.net

Sve se dešava brže nego što se očekivalo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Danilo Pantić je na novoj prekretnici u svojoj karijeri.

Činilo se jesenas da je prelazak na pozajmicu u mađarski Fehervar kod trenera Marka Nikolića bio pravi potez za 23-godišnjeg vezistu, ali Pantić u ovom klubu nije pružio ni izbliza onakve partije kao u prethodnih par sezona u Partizanu.

A kada je, posle kraće serije lošijih rezultata, Marko Nikolić smenjen, bio je to kraj i za Pantića u Fehervaru.

To je na kraju zimskog prelaznog roka i potvrđeno, on je i definitivno okončao pozajmicu u Fehervaru, šest meseci pre nego što je bilo planirano i sada se vratio u Čelsi, čiji je i dalje zvanično član.

Znate već, on je i u Partizanu dve godine proveo kao pozajmljen igrač Čelsija, isti status je imao i u Fehervaru, pa se postavlja pitanje šta sada, kada je prelazni rok već završen u većini zemalja.

Doduše, postoji još nekoliko dana otvorena opcija povratka u Srbiju, na neku novu pozajmicu, s obzirom da je nerealno očekivati da bi tokom proleća mogao da dobije šansu u Čelsiju.

Ali, Partizan ima popunjena mesta u veznom redu, startna postava je iskristalisana, jedino što crno-belima sada treba jeste dolazak još jednog defanzivca.

Ipak, ne treba isključiti ni neko iznenađenje, Pantić je ipak ''Partizanovo dete''...

Foto: Beta/Branislav Božić/Mo
Ognjen Ozegovic Danilo Pantic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
2012/2013-2019/2020
Monday, 03.02.2020
10:56
avatar
2012/2013-2019/2020
Saturday, 01.02.2020
12:31

Dvojka, petica/sestica i osmica/cetvorka, to nam treba i morali bismo sve to da nadjemo. Ne znam sta je sa Arandjelom, ali, propustili smo Lakicevica (cisto sumnjam da se uopste i razmislja o njemu- dakle, propustamo ga), Vitasa, Rosica, rajkovica, Jojica, Sulejmanija, Skuletica itd. Sjajan posao rade svi tamo, nema sta.

avatar
Душан Терић
Saturday, 01.02.2020
15:17

Zao mi za jojica. Sulejmani,je mislim bio nerealniji.skuletic mislim da je prosao zenit. E sad za odbranu, tu smo sve sanse izgubili I sad nemamo moga da uigravamo za sledece kvalifikacije. Los prelazni rok uprave. A pantic nam, realno ni ne treba. I dok je bio na pozajmici kod nas nije pokazao nista specijalno. Davi loptu I ucinsk nikakv

avatar
2012/2013-2019/2020
Saturday, 01.02.2020
20:38

E, Pantic bi gusio Lazar Pavlovica:-D Nije smo jos sve sanse izgubili jer imamo jos sest dana posle ovog danasnjeg dana koji jos nije gotov...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 01.02.2020
15:29

Partizan bi jedino mogao da dovede igrače na poziciji desnog beka, štopera i eventualno špica. Ukoliko bi na Zdjelara, Natka i Šćekića doveo još jednog defanzivnog ili centralnog veznog ugušio bi L.Pavlovića, a na krilnim pozicijama je dosta dobro popunjen i još ima mlade igrače na tim pozicijama iz sopstvene škole koji kucaju na vratima prvog tima. S obzirom da će za protivnike imati uglavnom bunkeraše na proleće Lutovac bi trebao da bude dovoljno dobra zamena za Miletića, dok štoper nakon raskida sa Dingom i fizički nedostaje ekipi. Ne treba se zaletati u ovom prelaznom roku, ukoliko postoji mogućnost da FSS poveća broj stranaca od leto tj. od sezone 2020/21 jer to daje mogućnost da se dovede bolji igrač.