Partizanovih DEVET reprezentativaca, Vakulko napada Engleze!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.03.2018.
10:02
Izvor: Sportske.net

Ukupno devetorica Partizanovih fudbalera otputovalo je na pripreme svojih nacionalnih timova i na njih trener crno-belih Miroslav Đukić neće moći da računa narednih dana.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Krenimo redom, od ''A'' reprezentacije Srbije, čije će boje i ovoga puta braniti čuvar mreže Partizana Vladimir Stojković. On je pozvan za prijateljske mečeve ''Orlova'' protiv Maroka 23. marta i Nigerije četiri dana kasnije.

''A'' reprezentativci Crne Gore su vezisti Partizana Marko Janković i oporavljeni Nebojša Kosović, koje je selektor Ljubiša Tumbaković pozvao za utakmice sa Kiprom u Nikoziji i Turskom u Podgorici.

Veliku pažnju izazvao je poziv koji je dobio napadač Partizana Leandre Tavamba od strane selektora Kameruna za prijateljsku utakmicu protiv Kuvajta 25. marta.

To je sve od seniorskih reprezentativaca koji nastupaju u Partizanu, a one mlađe predvodi Danilo Pantić, koji se priključio U21 selekciji Srbije za kvalifikacioni duel protiv Gibraltara i prijateljski susret sa Italijom.

A mladu reprezentaciju Ukrajine predvodiće Jurij Vakulko, zimsko pojačanje Partizana koji se još uvek bori za svoje mesto u Đukićevom timu. Među Ukrajincima je već standardan i očekuje se da sa kapitenskom trakom na ruci zaigra već danas protiv Slovenije u prijateljskom susetu i 27. marta protiv Engleske u Šefildu, u kvalifikacijama za EP.

I konačno, spisak Partizanovih reprezentativaca kompletiraju i omladinci Strahinja Bošnjak, Strahinja Jovanović i Đorđe Jovanović, koje već od danas očekuje kvalifikacioni turnir u Rumuniji.

Danas će izaći na megdan domaćoj Rumuniji, potom će odmeriti snage sa Ukrajinom (24. marta) i Švedskom tri dana kasnije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke