Partizanovi štoperi složni: "Loše prvo poluvreme"

Autor: Beta Beta
nedelja 21.10.2018.
17:56
Izvor: Beta

Štoperi beogradskog Partizana Svetozar Marković i Mark Valijente složili su se u oceni da je ekipa loše ušla u utakmicu sa Spartakom i da nije imala sreće da iskoristi neku od šansi u nastavku.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Svetozar Marković rekao je danas da je njegova ekipa odigrala loše prvo poluvreme protiv Spartaka i da je to crno-bele koštalo osvajanja sva tri boda.

"Loše smo ušli u utakmicu, nismo bili čvrsti u duelima celo prvo poluvreme i mislim da nas je to koštalo tri boda. U drugom poluvremenu smo se probudili, imali smo tri-četiri šanse koje nismo uspeli da iskoristimo", rekao je Marković posle meča.

Fudbaleri Partizana i Spartaka odigrali su danas u Kuli 0:0, u utakmici 12. kola Super lige Srbije.

"Nismo zbog umora i reprezentativnog odsustva mnogih loše ušli u utakmicu, već smo izgubili par duela na početku i čitavo prvo poluvreme smo pravili greškice. Potrudićemo se da upravo to ispravimo i pobedimo sledeću utakmicu", rekao je štoper Partizana i dodao da je Spartak odigrao jednu od boljih utakmica ove sezone.

I Mark Valijente se složio s ocenom da crno-beli nisu dobro počeli utakmicu i naveo da je Spartak uzeo sve "druge lopte", kao i da njegova ekipa nije bila agresivna koliko je trebalo.

"Ekipa mora od prvog minuta da pokaže želju za pobedom. Pričali smo na poluvremenu i u nastavku je ekipa pokazala da želi pobedu. Stvorili smo puno šansi, ali ih nažalost nismo iskoristili", rekao je Valijente.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
trifun
Monday, 22.10.2018
06:00

Kakvi rezultati se mogu očekivati od kluba koji na raspolaganju ima 100 levih,100 desnih bekova,200 veznih fudbalera,jedno krilo,jednog špica i jednog polušpica?Ovakvi kakve postiže i nikakvi drugi.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 21.10.2018
21:04

Sta kaze stojke? Jel vraca pasos? Jel bio penal? Kamere nemaju dobar ugao...zasto se nije svadjao sa sudijama? Hoce nastaviti da traga za istinom?

avatar
Pipo Inzagi
Sunday, 21.10.2018
19:55

Šanse???Kakve šanse???Šta ovi računaju u šanse???

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 21.10.2018
18:51

Nikad jaci Spartak.