Partizanove molbe i poruka za navijače

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.02.2018.
13:06
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan uputio je apel navijačima u kojem se akcenat stavlja na proces ulaska na stadion i ponašanje na tribinama.

Screenshot/TV Partizan
Screenshot/TV Partizan

Povezane vesti

Navijači Partizana broje sitno do početka prve utakmice 1/16 finala Lige Evrope sa Viktorijom iz Plzenja. Biće ovo još jedna u nizu utakmica koje će crno-beli organizovati uz rigorozne bezbednosne mere.

Baš kao i za duele sa Skenderbegom i Jang bojsom karte se kupuju uz lični dokument i svaka glasi na ime, a rigorozna kontrola biće sprovedena na stadionu koji je tokom zimske pauze dobio savremene kapije koje se kolokvijalno nazivaju "češljevima".

Crno-beli su još jednom uputili apel svojim navijačima da prilikom kupovine karata poštuju proceduru i pokažu strpljenje, kao i da prilikom ulaska na stadion pokažu lični dokument.

Kapije stadiona u Humskoj otvaraju se u 18.30, a od krucijalnog je značaja da svako ko dolazi na utakmicu dođe na ulaz koji je tačno naznačen na ulaznici. Navijači moraju da čuvaju karte nakon ulaska na stadion zbog kontrole i eventualnog izlaska tokom meča i ponovnog povratka na tribine.

"Svim posetiocima koji imaju ulaznice za centralne delove tribina biće dodeljivane narukvice, prilikom ulaska na stadion biće vam dodeljene specijalne narukvice kako bi jasnije bilo uočeno ko pripada kom sektoru na tribini;

Obavezan detaljan pretres prilikom ulaska, molimo vas da budete kooperativni i saradjujete sa redarima u vezi pretresa. Ne nosite nepotrebne stvari sa sobom jer neće biti dozvoljeno unošenje istih kojima nije mesto na tribinama stadiona, a sve u skladu sa zakonom RS;

Biće postavljene kapije na ulazima, gde sami očitavate ulaznice, a ukoliko budete imali neke nedoumice, molimo vas da se obratite službenom licu za pomoć, koje će vas uputiti ili vam pomoći da očitate ulaznicu.

Molimo vas da nakon ulaska na stadion idete na vaše mesto koje je naznačeno na ulaznici, mesta su numerisana. Ukoliko imate nedoumicu gde se vaše mesto nalazi, obratite se nekom od redara koji će vam asistirati i uputiti na vaše sedište, ne sedajte na tuđe mesto. Naročito apelujemo da se ne zadržavate na stepeništu i prolazima koji moraju biti prohodni tokom dva poluvremena;

Navijajte fer i sportski, bez šovinističkih, fašističkih i ostalih ispada, nemojte skandirati protivnicima na nacionalnoj osnovi, nemojte ispoljavati izlive besa i mržnje prema igračima protivničkog tima. Svaka takva situacija, poklič ili skandiranje može dovesti do ozbiljnih posledica i sankcija od strane disciplinske komisije UEFA.

Uživajte u meču i podržite svoj klub
", navodi se na sajtu crno-belih.

U prilogu je uputstvo kako funkcioniše novi sistem kapija koji će večeras biti prvi put upotrebljen.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke