Partizanove mete iz "komšiluka" - Ko je realn(ij)a opcija?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.06.2018.
09:56
Izvor: Sportske.net

Pojačanja za narednu sezonu vicešampion Srbije mogao bi da nađe i u komšiluku. Dvojica igrača posebno interesantna.

Epa/Fehim Demir
Epa/Fehim Demir

Povezane vesti

Vicešampion Srbije krenuo je u stvaranje novog tima za nastupajuću sezonu angažovanjem napadača Nemanje Nikolića iz subotičkog Spartaka, a uskoro se očekuje poromocija još jednog fudbalera koji će pojačati navalnu liniju.

Tokom nedelje bi trebalo da bude predstavljen reprezentativac Zelenortskih Ostrva Rikardo Gomeš nakon čega će fokus biti usmeren na neke druge pozicije.

U moru informacija koje se tiču potencijalnih pojačanja crno-belih pojavila se priča o mogućnosti angažovanja krilnog fudbalera Željezničara Gorana Zakarića.

Najbolji fudbaler Premijer lige Bosne i Hercegovine završio je sa obavezama u državnom timu i odmah započeo odmor, ali informacije o interesovanju Partizana nije mogao da potvrdi.

"Bespredmetno je da bilo šta govorim o Partizanu, a ne znam šta se dešava", kazao je Zakarić, a prenosi "Žurnal".

Radi se o fudbaleru koji je svojevremeno nosio dres zagrebačkog Dinama, ali u redovima aktuelnog šampiona Hrvatske nije dobio pravu šansu. Bio je na pozajmicama u Širokom Brijegu, Lokomotivi, Zrinjskom i Slaven Belupu, a prethodnog leta priključio se Željezničaru.

Pored Gorana Zakarića crno-beli prate još jednog igrača u komšiluku. Reč je od talentovanom napadaču Zete iz Golubovaca Nikoli Krstoviću.

U pitanju je najbolji strelac kluba iz Golubovaca koji je u prethodnoj sezoni postigao 15 golova u svim takmičenjima.

Problem sa Nikolom Krstovićem predstavlja činjenica da za njega postoji interesovanje Anderlehta. Pošto interese mladog napadača zastupa menadžer koji je nedavno odveo Luku Adžića u Anderleht, priča o selidbi Nikole Krstovića u Brisel deluje kao realna opcija.

Ostaje ipak da se vidi kakve su Partizanove šanse i da li će u slučaju da završe transfer Rikarda Gomeša uopšte ulaziti u trku za Nikolu Krstovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Wednesday, 06.06.2018
10:45

Strašan igrač ima 26 godina i igra u 3 puta slabijoj ligi od naše.Nadam se da je ovo neka novinarska patka da se pomogne igraču da nađe neki klub ali što dalje od Partizana.

avatar
Ml
Tuesday, 05.06.2018
12:32

Ljudi gde je Vakulko ??

avatar
Realan_PFC
Tuesday, 05.06.2018
21:07

doveden je kao ulog-akvizicija za buducnost ugovor na 4 godine kao i dramani, trebalo bi da igra vise sledece sezone, polako da dobija sansu, . Oporavljeni kosovic, mozda i kokir mladi da se prekomanduje, osloboditi se jevtovica i eto mesta na sredini .......... valjda ce se i sa panticem zavrsiti sretno po nas, ako budemo imali para

avatar
Miloš1976
Tuesday, 05.06.2018
10:50

U čemu je poenta ponavljanja vesti od pre nekoliko dana?!Samo prepričana,bez ijednog novog detalja.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 05.06.2018
10:24

Sve moj do moga...