"Partizanovci" umesto u Grošnici navijali u Staroj Pazovi, odmah stigao i žestok odgovor iz FSS!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 09.10.2019.
20:11
Izvor: Sportske.net

Bura se ne stišava.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Grupa navijača Partizana pod imenom "partizanovci" svoj tim danas nisu podržali u Grošnici gde su "crno-beli" opravdali ulogu favorita protiv Vodojaže u Kupu Srbije, već ispred zgrade Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije.

Povod za to bilo je nezadovoljstvo sudijskim odlukama koje, kako navode, direktno kroje ishod Superlige Srbije na štetu Partizana.

Na transparentu koji su poneli pisalo je:"Mi navijamo tamo gde se rezultat kroji", a ubrzo je stigao i odgovor od generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Jovana Šurbatovića, inače nekada viđenijeg navijača Crvene zvezde.

"Razumem i shvatam da navijači u Srbiji imaju utisak da se nekada o prvaku odlučivalo u SC Fudbalskog saveza Srbije. Opšte je poznato da je ta sumnja postojala dok je predsednik FSS bio neko drugi i bilo je to zbog toga što je Partizan šest godina bio zaredom prvak, a Zvezda nijednom"

"Crvena zvezda je dva puta bila šampion. I onda je očigledno da se odluke o tome ko će osvojiti titule i trofeje donose na terenu, a ne van njega", kazao je Šurbatović, prenosi Mondo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mitita
Thursday, 10.10.2019
16:39

Superliga je vec jako dugo namestana... u korist i jednih i drugih, zavisi ko je na vrhu.
Treba FIFA da uvede strano telo, kao koordinatora u FSS, pa da vidis kako ce se davati ovakve izjave.
Sramotno, i tuzno. A navijaci Zvezde se raduju sto covek koji je zaduzen za regularnost takmicenja, otvoreno govori kako je takmicenje ranije bilo namestano. Ne bitno u ciju korist.
I dalje otvoreno tvrdim da je ovo najlosija generacija navijaca Crvene Zvezde. Nikada nisu bili OVOLIKO bljutavi i grozni.

avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 10.10.2019
13:49

Vise zvezdasa ima u FSSu nego u zvezdi.

avatar
Vladan Jelic
Thursday, 10.10.2019
07:13

Znaju oni šta su radili zato i protestvuju jer misle da to svi rade

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 10.10.2019
00:59
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 09.10.2019
23:21

Hahaha tipično razmišljanje prosečnog navijača sa šipke severne tribine. Broj titula ne govori o (ne)regularnosti već način dolaska do njih. Za vreme Toleta zvezda nije trebala ni SL ds igra, sa sudijama je dolazila na tabeli da se bori za titule i da ima obezbeđene izlaske u Evropi, samo malo poštenih utakmica po sezoni je imala pod Toletom nego pod Kokezom koji su nebitni jer je 2013/14 na čelu saveza bio upravo Tole kada je zvezda preko noći podigla prosek nameštenih i ukradenih bodova i kada su sudije počele brutalno da kradu Partizan na skoro svakoj utakmici do dana današnjeg, a to je više od 6 godina brutalnih krađa nad Partizanom. Svi napolje! zvezda u beton ligi.

avatar
boris96pfk
Wednesday, 09.10.2019
23:14

Sad cu vam reci jednu stvar kao nizerazredni sudija koji i te kako dobro zna pravila, za razliku od ovih iz Superlige koji "ne znaju". Gol Crvene Zvezde je morao biti ponisten i dosudjen indirekt za Napredak jer: igrac CZV je bio na manje od metar od zivog zida Napretka i sudija ga opominje, zatim se sudija udaljava metar-dva unazad a igrac CZV se vraca uz zivi zid i sudija to sve vidi, u tom Marin suta i daje gol. Pravila kazu: ako se igrac u momenti suta vratio na manje od 1m zivom zidu dosudjuje se indirekt za ekipu koja se brani. Pravilo jasno ko dan i to zna i "gospodin" koji komoentarise sudjenje na Areni Sport i zamuca na svako pitanje na koje mora izmisliti odgovor/opravdanje. Sramota za FSS i sudijsku organizaciju! Sreca moja pa sudim daleko od Balkana.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 09.10.2019
22:58

Kratko, jasno, argumentovano i inteligentno. Svaka ti cast Surbatovicu vidi se da u tvojim venama tece crveno bela krv.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 10.10.2019
14:28

Inteligentno i bivsi navijac ne ide u istoj recenici.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 11.10.2019
11:35

Naravno da je inteligentno jer i kao bivsi navijac nije pristrasan, nego potpuno realan.

avatar
Mirčeta
Wednesday, 09.10.2019
21:32

Bravo za ovu akciju, pogodila je pravo u centar i evo šta je izmilelo.

avatar
Anti šajberovac
Wednesday, 09.10.2019
21:29

Bivši cigan sa severa danas zaposlen u FSS. Ciganska šizofrenija ne popušta. Terzićev trojanac. Od kada je došao u CZV "doktor" nije prestao da laje protiv FSS. Jeste li primetili kako unazad godinu kako je utihnula paljba protiv FSS?

avatar
noxovac993
Wednesday, 09.10.2019
21:14

Vise ih i ne zanima da kriju da je FSS zvezdina kuca... Koliko je puta ta zvezda dobila Partizan za tih 6 godina? Od 6 titula 3 odlucivali derbiji (i svaki ste izgubili), ostale 3 ste bili raspad (a jedna od tih 6 osvojena kada je terza madjija bio na celu FSS). Koliko je puta ucestvovala u Evropskim takmicenjima, a koliko puta je Partizan ucestvovao? Ajde Surbatovicu reci. A inace ajmo Paragvaj i Litvanija a onda kada dodje 1/2 finale Lige Nacija ajmo ko god bude igrao protiv Srbije. Srbija jedina zemlja koja ima vise kriminalaca u FSS nego u zatvoru.

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 09.10.2019
21:12
avatar
Marko83
Wednesday, 09.10.2019
20:24

Rece Jovan Surbatovic bivsi vodja navijaca zvezde.Ko ocem ona o postenju...

avatar
Vladan Eric
Wednesday, 09.10.2019
20:19

Stigao odgovor iz FSS - a od generalnog sekretara, jednog od vidjenijeg navijaca CZV!
A ja mislio da je onaj Pantic lud...

avatar
REVØLT
Wednesday, 09.10.2019
20:19

Uuu, kako je samo (momak) zestok! Znaci, ako je zvezda prvak, onda je na terenu izboreno, neka poenta bi to trebalo da bude verovatno? Zar tako sme da prica funkcioner Saveza? Doduse, nije im ovo ni prvi put...