Partizanovac 'izbušio' Džigijev transfer u PAOK!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.02.2016.
11:01
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Partizana Nikola Ninković bio je blizu prelaska u solunski PAOK ali je transfer propao usled sabotaže koju je izvršio jedan od bivših fudbalera kluba iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizanov "nestašni momak" u ponedeljak je prodat Đenovi koja ga je odmah prosledila na šestomesečnu pozajmicu u Kjevo.

Veliko interesovanje za Nikolu Ninkovića pokazivao je i PAOK, a prema rečima samog igrača, kada je preostalo da se utanače sitnice i da transfer bude finaliziran, došlo je do sabotaže.

"Pojavila se mogućnost da odem u klub – naš bratski, nažalost, Partizanov bivši igrač, kod koga su se raspitivali o meni, rekao je nešto što ih je ubedilo u suprotno, a već je sve bilo 95 odsto završeno" rekao je Ninković.

Jasno je da se radi o solunskom PAOK-u, a ne treba biti preterano pametan pa zaključiti koji su bivši fudbaleri Partizana nastupali za grčki klub i stekli takav status da se njihova reč poštuje u Solunu.

Ako uzmete u obzir da je Nikola Ninković naglasio da Vladimir Ivić nije "sabotirao" njegov trasnfer u PAOK ostaje još samo jedno ime - Zvonimir Vukić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SPT BuNT
Tuesday, 02.02.2016
12:40

Generacija '94 i Degeneracija '96 kojoj samo Sasa Lukic vadi neki prosek...

avatar
Ukizadenje
Tuesday, 02.02.2016
13:07

A cekaj ajde genije da te pitam zasto su svetski sampioni degeneracija ?nPa iz te generacije ima 4-ca igraca koji imaju preveliki potencijal nNemanja Radonjic da je samo razmisljao o fudbalu sad bi igrao u Romi i bio glavno krilo i vodio Romu ka tituli to sto nije tako idalje ne znaci da on Nije igrac koji ima preveliki potencijal idalje nOnda tu je Danilo Pantic i on je predobar igrac moze svakog iz generacije 94 u zube da nosi(mislim na vezni red, ne na krila i napadace), jeste da nije jnapravio karijeru ali i vecina iz generacije 94 nije, a jos je Pantic dve godine mladjinO Zivkovicu necu da pricam , on je celu jesen vukao Partizan da su ga prodali letos Partizan bi bio na zacelju tabele po prikazanoj igrinI Sasa Lukic koji ima i mozda namanji potencijal od svih ovih gore navedenih , on ce da bude nesto slicno Brasancu

avatar
LoleRava
Tuesday, 02.02.2016
18:31

pa obicno se ova 'degeneracija' koristi za fudbalske kvalitete,neki to tako shvataju:),mislim na ove 'pismene'!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 02.02.2016
15:42

aha zato je Pantić odigrao samo par utakmica u ovoj sezoni za Vitesse i odma na novu pozajmicu, još malo pa će se vratiti u srpsku ligu, verovatno u Čukarički (koji je dobar klub), ali potrošiće još 1 godinu kao Radonjić.

avatar
REVOLT SPT BuNT
Tuesday, 02.02.2016
15:10

Nisam pisao o njihovim fudbalskim nego o ljudskim (ne)kvalitetima, zar je moguce da to neko ne shvata...

avatar
Ukizadenje
Tuesday, 02.02.2016
12:21

Meni je toliko krivo sto je otisao , sto se nije pokazao talenat kakav imao i sto nije otisao na velika vrata kao Markovic i Mitrovic , koliko ga god mrzeli njegova dusa je crno-bela cela , zato pokazite postovanje ovom decku, ipak je otisao ranije da bi njegov Partizan uzeo novac . Dzigi psovao sam te vise od bilo kog igraca u Partizanu cak vise i od Babovica cija majka idalje stuca koliko puta su je grobari pomenuli ali ti imas takav talenat da je to neverovatno , ako budes citao ovo samo je glava problem ako se resis tog problema nebo je granica. Zelim ti vecu karijeru i od one koju je imao ili trenutno ima Nemanja Matic . Srecno majstore i pokazi sad kakav si igrac.

avatar
LoleRava
Tuesday, 02.02.2016
18:21

aj prosvetli me molim te,evo tu sam za tebe,veliki akademiku i piscu,izvoli?

avatar
LoleRava
Tuesday, 02.02.2016
18:25

znam da ti je tesko sto je -26, pa na svaki nacin pokusavas da izlecis svoje frustracije,u nadi da ces uspeti u tome imas moju veliku podrsku!

avatar
REVOLT SPT BuNT
Tuesday, 02.02.2016
12:18

A mozda je i Ivica Iliev, i on je igrao u PAOK-u?

avatar
LoleRava
Tuesday, 02.02.2016
14:29

gledam da li ti dva minusa bez razloga verovatno,ili sto neko mnogo voli Ivicu ,u sta sumnjam da je slucaj pre ce biti sabotaza revolta neunistivog:)),pa kad je vec krenulo ovako daj da ti i ja lupim jedan isto bez razloga:))),nek ide zivot;)

avatar
LoleRava
Tuesday, 02.02.2016
14:30