Partizanova uprava dobija ogromno pojačanje, da li je o ovome Bjeković govorio?!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.05.2020.
21:21
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Čeka se samo ozvaničenje!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Legendarni kapiten crno-belih Saša Ilić vraća se u svoj Partizan!

Takav rasplet mogao se naslutiti tokom večerašnje utakmice između Partizana i Mladosti iz Lučana (4:1), koju je Ilić pratio iz lože stadiona u Humskoj, u društvu čelnika Partizana, Vladimira Vuletića i Miloša Vazure.

A već posle meča, stigla je nova informacija - Saša Ilić biće postavljen za novog potpredsednika Partizana, zaduženog za sportska pitanja!

Da se na tome intenzivno radi,potvrđeno je i portalu ''Mondo'', a ako sve bude prema očekivanjima, vrlo brzo će sve biti i ozvaničeno.

Podsetimo, juče je bivši sportski direktor, a sada potpredsednik FSS Nenad Bjekoviću razgovoru za agenciju ''Anadolija'' najavio da se u Partizanu sprema ''nešto ozbiljno'', pa sada deluje da je verovatno mislio na Ilićev povratak, mada ne treba isključiti ni neke druge velike stvari u Humskoj koje bi mogle da uslede.

Podsetimo, Saša Ilić je pre godinu dana okončao profesionalnu igračku karijeru, posle čega se posvetio trenerskom poslu kroz rad sa mlađim kategorijama našeg nacionalnog tima.

Prethodnih dana se pominjalo da bu mogao da radi i u nekom klubu kao trener, ali posle najnovijih vesti, veliko je pitanje u kom smeru će dalje teći Ilićeva postigračka karijera.
-
Baner 8

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nusret Sonki
Sunday, 31.05.2020
09:50

Veliki pojačanje s njim osvajamo ligu šampiona, ligu UEFA, i mnogo mnogo trofeja,

avatar
DVA HRAMA
Saturday, 30.05.2020
22:36

Bolje on nego vucelic (i sin) i vazura i sestra mu.

avatar
Osijek 51
Saturday, 30.05.2020
22:01

Po naslovu je izgledalo da dolaze Ronaldo i Mesi zajedno, kad ono PODPREDSJEDNIK ZA SPORTSKA PITANJA, ozbiljno, nema sta, cestitam