Partizanova svetla tačka - Abubakar Oumaru

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 11.12.2015.
12:36
Izvor: Sportske.net

Kamerunac je jedna od najsvetlijih tačaka Partizana ove sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana igraju očajnu sezonu, a moglo je da se kaže i drugačije da Bobadilja nije postigao gol u poslednjim minutima regularnog dela meča Partizan-Augsburg.

Partizan je ispao i iz evropskog takmičenja, mogao je da dočeka proleće da nije izgubio sa dva gola razlike, ali se upravo to desilo juče u neverovatnoj završnici u Humskoj.

Jedan od najboljih u timu Partizana ne samo u tom meču bio je Abubakar Oumaru koji je postigao gol i na tom meču i koji je jedan od najboljih strelaca crno-belih.

Oumaru je u Ligi Evrope pokazao svoj kvalitet, postigao je do sada pet golova, i možemo slobodno reći da je jedino pravo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku.

Ipak, čak ni tih pet golova nije bilo dovoljno da se nađe na samom čelu liste strelaca Lige Evrope.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Legenda BDS
Friday, 11.12.2015
19:20

Nemate vi svi pojma.. Onaj Drulovic je najgori moguci izbor za menadzera..momak pre utakmice kaze necemo se braniti a onda krene mec i oni kao Chelsea.. Kad god su povezali igru Augzburg je bio 0...

avatar
savo ODJEBI!
Friday, 11.12.2015
17:45

eh sta bi bilo da je ninkovic dao onaj gol ili zivkovic odma posle toga i da nije dobio crveni onako glupacki i posle izjavi nisam igrao namerno rukom!?

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Friday, 11.12.2015
16:31

Ni Abu ne moze da igra spica koji je usamljen u napadu, potreban mu je neki jaci igrac da zajedno deluju u tandemu, sinoc smo se u to opet uverili. Ne bih ja rekao i da Subic, Lekovic i Stevanovic nisu pojacanja i da je samo covek sa slike taj koji tako moze da se okarakterise, ali 'ajde, nek' vam bude, ionako smo poznati po odlasku iz krajnosti u krajnost...

avatar
Amar Zornic
Friday, 11.12.2015
13:41
avatar
Stefan Lazović
Friday, 11.12.2015
13:39

13.12. Rad - Partizan