Partizanova pojačanja na ''skeneru'' Zorana Tošića - Ko ga je prijatno iznenadio?

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.07.2019.
16:33
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Iskusni vezista prokomentarisao dosadašnja pojačanja crno-belih od početka letnje pijace.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana danas od 18 časova igraju najvažniju utakmicu na pripremama, protiv francuskog Bordoa, a uoči tog duela, sa novinarima je dugo razgovarao Zoran ''Bambi'' Tošić.

Crno-beli su ovog leta doveli nekoliko novih igrača, Umara Sadika, Perišu Pešukića, Igora Vujačića, Rajka Brežančića, Dominika Dingu, a Tošić se najpre osvrnuo na Sadika, koji je među crno-bele stigao iz Rome i trebalo bi da bude pravi naslednik Rikarda Gomeša.

''Sadik je s nama nekoliko dana. Samim tim što je igrač Rome znači da poseduje kvalitet. Videćemo u narednom periodu'', uzdržan je Tošić, prenosi ''Informer''.

Od ostalih, posebno je izdvojio štopera Igora Vujačića.

''Vujačić me je prijatno iznenadio, mislim da ima dosta kvaliteta i da će nam dosta pomoći. Pešukić je još mlad, nisam ni znao da ima 21 godinu kad je došao. Budućnost je pred njim. Rajka znam odranije još iz prvog mandata, Dingu znam iz Rusije, mlad je i talentovan. Imao je problem što nije igrao u poslednje vreme i treba mu vremena da se adaptira''.

Momci iz Crne Gore su za svaku pohvalu, imam odličan odnos sa svima. Da li mene vide kao lidera, ne znam i ne razmišljam o tome. Svestan sam da treba da budem jedan od lidera i daću sve od sebe da tako bude'', objašnjava Tošić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 10.07.2019
20:56

Ja sam i rekao od svih koji su došli naravno do Brežančića i Sadika da je Vujačić najbliži da bude pojačanje bez obzira što je Partizan najjači na pozicijama štopera posle pozicije golmana. Pešukić i Dinga su eventualno igrači za rotaciju. Prijatno me je iznenadio Lutovac i dok se ne dovede levo krilo on i F.Stevanović treba da pokrivaju tu poziciju pre Ivanovića jer su igrama to zaslužili. Moram da kažem da je i Lakčević pokazao više od očekivanog.

avatar
ŠDanilo
Wednesday, 10.07.2019
18:18

Ma to nisu pojačanja ni za petliće.