Partizanova očajna uvertira za Mančester, Zvezda ostala na ''plus 7''!

Autor: Darko Mitrović
subota 19.10.2019.
16:56
Izvor: Sportske.net

Partizanov zaostatak za Crvenom zvezdom sada je već ogroman i pored nedavne pobede u derbiju, a igra Miloševićevog tima je u poslednje vreme, po povratku iz Kazahstana, postala alarmantna.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Prvenstvena pauza ništa nije pomogla ekipi Partizana.

Očekivala se reakcija crno-belih posle šokantnog poraza od Voždovca na svom terenu (1:2), a umesto toga, ekipa Sava Miloševića doživela je još jedan poraz.

Ovoga puta, ceo plen protiv crno-belih osvojila je ekipa Mladosti iz Lučana, koja je na svom terenu, u meču 12. kola slavila sa 1:0.

Prvo poluvreme izgledalo je kao klasično otaljavanje posla od strane fudbalera Partizana, koji su imali inicijativu, ali ona je bila previše ''mlaka'', bezopasna po gol rivala, koji se bez problema branio i odbranio.

Najbolju priliku u tom delu igre imao je Nemanja Miletić, koji je u 35. minutu traljavo šutirao iz izgledne pozicije sa petnaestak metara, a u nastavku su nešto konkretniji bili Zoran Tošić i Umar Sadik, ali ni oni nisu bili dovoljno precizni.

I kada je izgledalo da Partizan pojačava pritisak i da je bliži golu, u 77. minutu Mladost dolazi do svoje prve prave prilike na ovoj utakmici i uspeva da je iskoristi. Leković je sa leve strane uputio centaršut na drugu stativu, gde se nalazio Lazar Jovanović, koji sa oko pet metara šalje loptu u mrežu nemoćnog i statičnog Nemanje Stevanovića - 1:0.

Pokušao je trener Partizana Savo Milošević uvođenjem Đorđa Ivanovića da u finišu učini nešto više, ali ni to nije donelo rezultat, domaći su uspeli da sačuvaju minimalnu prednost i ostvare vrednu pobedu.

Imao je Partizan još sedam minuta nadoknade vremena da stigne bar do remija, ali danas je izgledalo da crno-beli ne bi dali gol ni da se igralo još 90 minuta. Bilo kako bilo, veoma loša uvertira za četvrtak i duel sa Mančester junajtedom.

Mladost: Zečević, Andrić, I. Milošević, Šatara, Leković, B. Milošević, Jovanović Tanko od 94.), Pavlović, Eliomar (Pešić od 89.), Radivojević (Sinđić od 84.), Odita.

Partizan: Stevanović, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar (Suma od 63.), Šćekić, Tošić, Natho, Asano (Lakčević od 72.), Sadik (Ivanović od 83.).
--
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

60 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sale Mladenovic
Sunday, 20.10.2019
13:42

Velicate li to poraz Partizana ili jos jedan izmisljeni penal za Vas.Nema veze gubi Partizan od svih ,ali zato Vas ponizava u svakoj utakmici sve vise i vise.Pa ne mozete ni Vi sve namestiti.

avatar
Gogi-11
Sunday, 20.10.2019
12:31

Stvarno vam zelim pobedu protiv mancestera... a u ligi neka bodovi idu lucanima vozdovcu i svima kojima dugujete vreme je da se vraca...

avatar
Gogi-11
Sunday, 20.10.2019
09:16

Bas dobra utakmica svaka vam ovakva bila... Da mozda vi ne vracate dugove iz ranijih sezona kada su lucanci dolazili na pasnjak sa rezernim timom na primer....?

avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 19.10.2019
23:02

Samo cemo citati i uzivati

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 19.10.2019
22:42

Никад јача Младост.

avatar
gorango
Saturday, 19.10.2019
22:09

Produzetak 7 min?

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 19.10.2019
20:45

Terzo vragolane :D Ko je kriv za neuspeh evropskog partizajija ? I sta se desilo sa megazvezdama svetskog fudbala, kineskim gepardom , Sadikom Javorom i BaNbijem junajtedovcem ? :D

avatar
Osijek 51
Saturday, 19.10.2019
19:35

Kako da ekipa ima energiju za pobjedom kada to nema trrener, on se samo smjeska i ladno gleda seriju gluposti kao da utakmica traje tri dana. opravdanje tipa protivnik igra bunker je krajnje neumjesno. Ako je to istina pa onda i Partizan treba da igra bunker i osvojice Evropu. Ali nije u tom grmu zec, neki igraci imaju previse kredita i to se negativno odrazava na citavu ekipu.

avatar
Душан Терић
Saturday, 19.10.2019
18:59

Definitivno mislim da je igra procitana. Nemamo igraca da razbije bunker sutem spolja ilickao tavamba da sam napravi sansu. Tosic aut, scekic nekoristan skroz. Trebalo je pomusati sa dva spica jer znas da ce protivnik igrati defanzivno. Nemamo resenje za bunker I titula je opet izgubljena u ranoj fazi prvnestva

avatar
KostolomacLB
Saturday, 19.10.2019
17:37

Boban Rajovic je kriv! Nemanja Stevanovic toliko dugo nije branio, da su i u FK Aparhejd zaboravili kako izgleda i onda se umesto njega na gol usunjao Boban Piroman i namerno primio gol, to bilo dogovoreno prilikom odlaska njegovog sina iz Zvezde. Pastorcad bojsi najavili protest ispred Granda..

avatar
Marko Kralj
Saturday, 19.10.2019
17:27

Jos nas pokrali u derbiju,sreca pa je samo +7.
Moglo je lako da bude +13 da je pravde.
Savo stvarno odustao od titule hahahahahha

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 19.10.2019
19:49

Kao prvo, kada ćeš (ne samo ti) da budeš realan i priznaš da ste u derbiju debelo nadigrani? Uostalom, to je jedna od najboljih utakmica koju je Partizan ove jeseni odigrao. Neću komentarisati da li je bio faul nad Stojkovićem, jer to i tako ne menja stvari, s obzirom da ste mogli da primite dvocifren broj golova.
Kao drugo, zašto svi zatvarate oči pred tako očiglednim namestanjem i favorizovanjem Zvezde? Počev od onoga "Halo, Aleksa sine, ...", preko bezbroj više nego smešnih penala koji su dosuđeni u vašu korist, pa čak i juče proti ekipe Rada, koja je objektivno daleko slabija o Zvezdine, al' šta je sigurno, sigujrno je. Bolje je na vreme saseći i rešiti sve nego posle navrat, nanos.
Partizan je danas odigrao užasno i iskreno zasluzio je da ne osvoji bodove. Pošteno se osramotio protiv Lučanskog bunkera, ali bar nije pobedio ili makar izvukao bod iz nekog nepostojećeg penala.
Od malena sam učen da je fudbal sport. Nažalost, u poslednjih par godina uočavam da je fudbal najnoviji vid kriminala i otimačine.
Tako ti je to Vaše veličanstvo, moj dragi kralju. :)

avatar
Monte_Kristo
Sunday, 20.10.2019
13:47

Dvocifren broj golova?Pa prvu pravu sansu Partizan je propustio u 70 om minutu protiv Zvezde,a da nam je priznat cist go uveren sam da ne bi preokrenuli,jer se ne pamti derbi kad je neko preokrenuo,maltene uvek dobija onaj koji prvi da gol u takvim utakmicama

avatar
REVØLT
Sunday, 20.10.2019
11:35

Pocev od novembra '12.

avatar
bosnapd
Saturday, 19.10.2019
17:17

Sad ce uprava Partizana kazati da su opet sudije krive.

avatar
Marko Kralj
Saturday, 19.10.2019
18:07

Sudije i Zvezda

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 19.10.2019
17:09

Da nismo bili pokradeni i osakaceni u derbiju Zvezda bi sad imala 33 boda, a njen nekadasnji rival 20.

avatar
Mani2
Saturday, 19.10.2019
19:56

Ajde bre covece skloni se sa vesti o Partizanu.Pratis Partizan vise nego tvoj klub kakva zavist.

avatar
Monte_Kristo
Sunday, 20.10.2019
13:50

Od cega zavist,samo objasni,kako neko moze da zavidi ovoj depresiji od ekipe,racunajuci i upravu i sve oko vas je teska depra,covek vas samo sprda,jer samo za to i jeste!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 20.10.2019
13:49

Pratim samo Zvezdu, a vi i na vasim vestima pricate o Zvezdi.

avatar
Ovono
Saturday, 19.10.2019
21:34

Oooo pa de si mali. Samo javi se i posle derbija npr a ne sada naknadno da pametujes. Znas li da postajes neizmerno dosadan.

avatar
petar000
Saturday, 19.10.2019
17:06

Hahah, ma BRAVO! Cetrnaest kao "drogiranih" likova obuklo crno bele dresove i trckaralo dva sata, a da potpisujem ni jedan od njih nije danas znao sta traze tu. Ovo je prvi put u zivotu da sam navijao da Partizan izgubi. Ne zbog toga sto je kao Mladost zasluzila da uzme bodove, daleko od toga, oni su tek sumorni, ali ovakva unezverenost igraca Partizana protiv ekipe koja je realno promasila sport kojim se bavi je sramota prava. Za 100 minuta jedan kvalitetan kontakt sa loptom bilo kog igraca nije bio. Dvadeset pokusaja suta na gol, devetnaest promasenih lopti, kao da su nam podvalili tenisku umesto fudbaleske lopte. Lose izmene Milosevica, drzi Tosica na terenu koji je korisniji za Mladost bio, nego za nas. Svi u timu danas rade stvari i igraju ono sto ne treba. Glavni organizator igrenam je Pavlovic, ja kapiram da napravi neki izlet, ali da on bukvalno 90 minuta diktira ritam utakmice je debilizam. sadik umesto da daje golove, on pokusava da ih namesti, Tosic umesto da namesta golove sutira kao da je kosarkas, pedeset udaraca po utakmici, natko totalno u autu na ovoj utakmici, tri dodavanja tacna nije napravio, Odbrana na primer Tosica ne zanima i da je ispratiuo igraca koji centrira gol ne bi primili. Sve u svemu, mislim da je Savo malo pogubio konce, nekako svako kao da igra za sebe u poslednje dve utakmice. Sramota je da ne das gol u utakmici gde 80 minuta visis oko sesnaesterca protivnika. Mislim da su igraci pomalo naivno shvatili one poruke o prestanku borbe za titulu.l To ne znaci da ne treba vise ni jedan bod da uzmemo.

avatar
Marko Kralj
Saturday, 19.10.2019
17:59

Surovo ali iskreno..

avatar
Grb partizana 1997?
Saturday, 19.10.2019
18:47

Da se ne lazemo... Partizan moze samo protiv Zvezde da pruzi solidnu partiju jer ste jako motivisani mrznjom kojom ste zadojeni, cak i tada uz pomoc sudija mozete biti egal sa nama. Ovo je prvenstvo bajo, moras svaku utakmicu odigrati na visokom nivou a za to moras imati ekipu. Pobedila je Zvezda Liverpul ali kada ce opet onako da igra? Isto tako i vi, sve karte bacate na derbi ali to ne osvaja prvenstvo.

avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
17:03

Ono kad utisavaju do kraja kada krene skandiranje Hahaha Kakvi jadnici. Taman sam se zapitao zasto opet nema vremena za izjave (mada je cak i bilo nesto malo vremena) posle nase utakmice kad ono produzio sedam minuta mada ni n znam zasto je toliko produzio. Bolje da je onda sviran penal jer bi nas to trglo iako je pitanje koliko bi to zaista imalo efekta jer nama ne igraju Lazar Pavlovic (ako vec Suma nije poceo, onda je morao ovaj mali) i Filip Stevanovic, a nijedan od njih nije usao ni sa klupe, Lazar cak ni na klupi nije bio, a postavlja se pitanje da li bi igrao cak i da je bio, vidimo da Filip ponovo nije dobio priliku. Zoran Suso Tosic i Umar Sadik Pjondik, Scekic i Ivanovic, Nemanje (Stevanovic i Ivanovic), definitivno je previse skarta ili proseka u nasoj ekipi, igraca koji ne prave razliku cak ni u nasoj skromnoj ligi bilo zato sto to nikada nisu ni mogli i znali bilo zato sto je njihovo vreme proslo ili su samo igraci zadatka. Nije tesko pogoditi na koga se sta odnosi u toj mojoj pretposlednjoj recenici. Na kraju, meni je vazno da mi gubimo bodove posteno i da ih posteno i osvajamo, ovde je samo bitno da budemo drugi jer istupanje iz lige ocigledno nije opcija.

avatar
REVØLT
Saturday, 19.10.2019
18:40

Lapsus, Ivanovic je Djordje, ostalo mi od Nikolica (da je) Nemanja:-D Drugo, nE/NE znam (zasto je toliko produzio drugo poluvreme) i trg(nu)lo.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Saturday, 19.10.2019
18:43

Hoce izbaciti Zvezdu iz lige i evrope kao i ove sezone sto su izbacili a pricao si 3 meseca o tome ? :D

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 19.10.2019
17:02

Savo ostavi se definitivno politike i ostani sto duze u partizanu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 20.10.2019
09:20

2 utakmice: Savo 3 gola: 1 šut u okvir gola Supermiloja ahahahaha...zato te nije bilo posle Kupa i Večitog derbija, zato te nema juče da na novom zvezdanaestercu kažeš da je zvezda simbol srpstva. Partizanu sudija ne pravi pobede od poraze kao tvojoj petokraki.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 20.10.2019
13:48

Super Savu da cuvate i nama titule da osigurate.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 19.10.2019
17:01

Kad protiv bunkera stacioniranog u svojih 30-35 metara i probiješ ga samo 2 puta moraš da iskoristiš te stopostotne šanse ako želiš da pobediš, Partizan je promašio stopostotne šanse preko Sadika i Ivanovića i još je kažnjen iz jedinog napada u kojem upućen šut u gol Partizanal. -7 prema zvezdinoj tabeli i zvezdinim pravilima gde dobija zvezdanaesterce i daje golove bez otpora protivnika, a jedan od njih je i mladost koja je danas izginula protiv Partizana.

avatar
Marko Kralj
Saturday, 19.10.2019
18:06

Placi mala placi

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 19.10.2019
18:28

Lepa ova Zvezdina tabela, ali samo nastavi jer mnogo si nam talican i kad trolujes o Zvezdi i na vestima o partizanu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 19.10.2019
17:00

Bio je to jedan od najduzih produzetaka u istoriji srpskog fudbala, ali ni to ne pomaze.

avatar
Marko Kralj
Saturday, 19.10.2019
18:06

Ma Zvezda kriva

avatar
Dorotej
Saturday, 19.10.2019
18:43

Pa nisu hteli da im se sklanjaju da daju gol, kao što to rade kada sa nama igraju. Tako kažu. Važno da oni nisu krivi.

avatar
Sale Mladenovic
Saturday, 19.10.2019
16:58

Sporo,neorganizovano jednom rečju blagi užas.Dokle više protivnik jednim šutom da dobija mečeve.