Partizanova ličnost dana - Đorđe Ivanović! Dres je ostao u Grošnici, ali loptu nije dao nikom

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.10.2019.
19:05
Izvor: Sportske.net

Strpljivo je čekao šansu od letošnjeg dolaska Takume Asana, danas ju je dočekao i u potpunosti iskoristio.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Iako tokom većeg dela prvog poluvremena nije tako izgledalo, današnja utakmica između Vodojaže i Partizana u 1/16 finala kupa Srbije protekla je u potpunosti u znaku Đorđa Ivanovića.

Pre vodećeg gola, Ivanović je propustio nekoliko izglednih prilika, delovalo je da je sve nervozniji zbog toga, ali kada je u 41. minutu konačno zatresao mrežu, sve je i za njega i za crno-bele postalo mnogo lakše.

Do kraja, krilni napadač Partizana je postigao pet golova u pobedi crno-belih od 6:0, pa su odmah po završetku meča mnogi od prisutnih gledalaca potrčali ka njemu kako bi dobili dres, ili zajedničku fotografiju.

Naravno, loptu sa današnje utakmice nije želeo nikom da prepusti, odneo ju je u svlačionicu, a potom se vratio kako bi sa novinarima podelio svoje utiske sa ove i za njega istorijske utakmice, ne samo za domaćina.

''U početku je bilo mnogo teško, napadali smo, ali kad smo dali prvi gol, sve je počelo da se otvara, postigli smo do kraja šest golova'', istakao je Ivanović.

Atmosferom je oduševljen, i Vodojaža i Partizan su imali podršku svojih pristalica, a sve je proteklo bez ijednog incidenta, u veoma prijatnoj atmosferi, uz odlične uslove za igru. Domaćin zaslužuje sve čestitke za organizaciju meča, što je i Ivanović potom istakao.

''Hteo bih da se zahvalim svim gledaocima koji su došli da nas podrže, i našim navijačima, takođe i meštanima, hvala im puno'', poručio je Ivanović.

Foto: Sportske.net/Darko Mitrović
Djordje Ivanovic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke