Partizanova legenda trpi ''verbalni terorizam''!?

Autor: Darko Mitrović
subota 26.03.2016.
18:10
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Turbulentna jesen u Humskoj nastavljena je burnim prolećem, a prilika da se strasti smire biće vanredna Izborna skupština kluba, zakazana za 12. april.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Gotovo da nema utakmice Partizana u poslednje vreme, pogotovo posle eliminacije iz Lige Evrope, a da se sa tribina ne čuju skandiranja protiv aktuelnog rukovodstva.

Grupa tih ''vatrenih navijača'' je možda i najoštrija prema legendi kluba i aktuelnom predsedniku rukovodeće Radne grupe Ivanu Ćurkoviću, kome često upućuju i uvredljive reči na nacionalnoj osnovi.

On je u izjavi za ''Blic'' prokomentarisao njihovo ponašanje, za koje ima adekvatan naziv.

''To je verbalni terorizam. Ja sam u Beogradu od 1964, a to što neki govori takve stvari, govori o njima. Podsetiću kog je porekla i odakle je bio Ivo Andrić'',
izjavio je Ćurković.

Kako se bliže izbori, sve glasnija i konkretnija je i klupska opozicija, ali Ćurković uverava da o njima i ne razmišlja.

''Ne zanimaju me! Imamo dovoljno problema u klubu da bih se bavio čaršijskim pričama i nagađanjima. Od kako je ova uprava u klubu, on se stabilizovao. Nasledili smo ogroman dug, ali konsolidovali smo se na svim nivoima, i biće još bolje. U Partizan su stigli mladi ljudi u upravi i stručnom štabu'',
objašnjava on.

Kritičarima posebno ''bode oči'' ogromni bodovni zaostatak za vodećom Crvenom zvezdom, ali i na to Ćurković ima kontraargument.

''I u Francuskoj PSŽ ima 30 bodova više od Monaka, pa u Kneževini ne prave dramu. Partizan je imao težak period, bio je doveden i opstanak kluba u pitanje, pa su ostali ožiljci'', dodao je Ćurković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 27.03.2016
12:35

Ovo je izjava jos posle derbija, sta se ponavljate, koga zanima vise, pisite o necemu sto se sada trenutno desava u srpskom fudbalu a ne nesto od pre mesec dana...

avatar
EDO
Sunday, 27.03.2016
03:21

Ja mu dajem punu podrsku..jer covek je poznat u svetu po fudbalu i njegova rec ima tezinu za razliku od nekih sa prugastim odelima od prekoputa..

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Saturday, 26.03.2016
19:17

Nemoj samo da mi bude samo sportska prica kao sto su na pocetku sezone propagirali u kosarkaskom klubu, dosta vise sa tolerancijom!