Partizanova beogradska premijera, stigla dobra vest oko sastava, crno-beli ipak jači nego u Nikšiću?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.07.2018.
10:15
Izvor: Sportske.net

Iako su u međuvremenu ostali bez par iskusnih igrača, jedan je i povređen, crno-beli će večeras najverovatnije imati i veliko pojačanje u odnosu na prvu utakmicu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana večeras od 20 časova i 30 minuta igraju prvu utakmicu u novoj sezoni pred svojim navijačima.

Pobeda od 3:0 pre sedam dana u Nikšiću trebalo bi znatno da olakša posao ekipi Miroslava Đukića oko plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i da relaksira atmosferu na stadionu, s obzirom da ne bi trebalo da bude nekog većeg psihološkog pritiska za fudbalere Partizana.

To, naravno, ne znači da će crno-beli na bilo koji način potceniti protivnika, koji će svakako želeti da večeras popravi utisak iz prve utakmice. Uostalom, na jučerašnjoj konferenciji za novinare sami su naglasili svoj stav da je nikšićkih 3:0 u korist Partizana  - previsok rezultat.

Ono što navijače pred svaku utakmicu najviše zanima, jeste sastav ekipe, a određene promene u Partizanu su večeras neminovne, s obzirom da je Marko Jevtović otišao u turski Konjaspor, a da se napadač Nemanja Nikolić povredio u prošloj utakmici i da ga očekuje pauza od četiri nedelje.

Pisali smo i juče na tu temu, o mogućim opcijama, ali kako se početak približava, iz Humske stižu pozitivni nagoveštaji kada je u pitanju spremnost Zorana Tošića za ovu utakmicu.

Prema poslednjim informacijama, momak koji je prošlog leta stigao kao gotovo senzacionalno pojačanje, čiji su kvaliteti neosporni, ali i koji je imao problema sa povredama u proteklom periodu, večeras bi trebalo da zaigra od prvog minuta, pa će vezni red sa njim u ekipi biti znatno jači nego u Nikšiću.

Druga promena u odnosu na prvi meč biće u napadu, pošto će povređenog Nikolića zameniti Ognjen Ožegović.

Sve ostalo bi trebalo da bude isto po imenima, uz manje formacijske promene u vezi, pre svega kada je u pitanju Danilo Pantić, iako smo očekivali i Nebojšu Kosovića među starterima. Crnogorski reprezentativac će najverovatnije ipak morati da sačeka priliku sa klupe.

Prema tome, u ovom trenutku se najveće šanse daju ovom sastavu Partizana:

Stojković
Enake, Valijente, Marković, Šehović
Tošić, Zdjelar, Pantić, Suma
Ožegović, Gomeš.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Thursday, 19.07.2018
14:06

Dosta vise blamiranja i ponizavanja Partizana od strane Djukica sa ovim Ozegovicem dajte bre sansu Ivanovicu, Kosovicu, Djerleku i ostaloj decurliji kad vec igramo sa slabasnim Rudarom.

avatar
NS SHADOW
Thursday, 19.07.2018
10:32

Tako je, Gomes, i ja sam se juce prebacio na to vase:-D