Partizanova "beba" briljirala u potopu Litvanije, "orlići" brojali do osam!

Autor: Ivan Cvetković
petak 11.10.2019.
16:45
Izvor: Sportske.net, fss

Selekcija Ivana Jevića nadomak plasmana u elit rundu.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Omladinska reprezentacija Srbije (U19) savladala je u odličnoj predstavi ubedljivim rezultatom 8:0 selekciju Litvanije i došla na korak od plasmana u elit rundu kvalifikacija za odlazak na Prvenstvo Evrope.

Posle nerešenog ishoda u meču prvog kola sa Rumunijom (1:1), selekcija Srbija ušla je u meč sa Litvanijom kao veliki favorit i tu ulogu naš tim je opravdao već posle prvih 45 minuta igre. Ređali su se golovi i prilike pred golom Litvanaca i bilo je samo pitanje sa koliko razlike će "orlići" otići na odmor. A gol razlika je važna iz razloga što ona može odlučivati o putniku u elit rundu kvalifikacija.

U nastavku je selektor Ivan Jević izvršio nekoliko izmena, jer Srbiju u poslednjem kolu očekuje važan duel sa Španijom koja je danas bila bolja od Rumunije (1:0). I bilo je golova, Lazar Pavlović je treći put na ovom meču savladao litvanskog golmana, a Dostanić drugi put, u 90. minutu. Za konačnih i veoma ubedljivih 8:0 potrudio se Radmanovac u drugom minutu nadoknade vremena.

SRBIJA: Stanković, Radmanovac, Balaž (od 73. Đurković), Eraković (od 64. Stojanović), Stajić, Zukić, Novaković (od 46. Novaković), L.Pavlović, Stevanović (od 46. Velikić), Dostanić, Savić (od 66. Jočić).

LITVANIJA: Urbietis, Rašimavičius, Duševičius, Kaleda, Baltrunas, Zebrauskas, Park (od 76. Dedura), Paulauskas (od 46. Zingertas), Pilukaitis (od 46. Lubas), Jansonas (od 86. Judkunaitis), Klimavičius (od 46. Andriušis).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 11.10.2019
18:00

Isto kao što je Strahinja Pavlović kvalitetom prerastao U21 tako su Lazar Pavlović i Filip Stevanović prerasli U19. Međutim Partizan sa mladim igračima iz svoje škole svetskog potencijala uništava srpski fudbal jer je nemoguće parirati mu u klupskom fudbalu i nemoguću je da samo Partizan ispravno radi i da je samo Partizanu u pravu jer je protiv zvezdnih 8 stranaca u srpskom fudbalu, a svi ostali su za zvezdnih "8 stranaca za spas srpskog fudbala". Nemoj Partizane više ovako da nam uništavaš srpski fudbal, nego se ugledaj na zvezdu koja je protiv niželigaša u Kupu pružila svom mladom Pantoviću čak 10 minuta na terenu, a Burmazu neverovatnih 20 minuta protiv Trepče kada je utakmica već odavno rezultatski bila rešena. Pitam se zašto još jedan mladi igrač nije dobio šansu i zašto nisu ranije poslati na teren. Da nije u pitanju 7+. Eh, kad se jednom navučeš da spašavaš srpski fudbal teško je posle odustati od toga, jel tako? Kokeza odlazi, svi napolje iz FSS! zvezda u beton ligi!

avatar
REVØLT
Friday, 11.10.2019
16:49

Tri gola i tri asistencije je imao, uveliko je prerastao ovaj uzrast.