Partizanova akcija za dečake "Upoznaj svog idola"

Autor: Pavle Knežević
petak 10.11.2017.
11:52
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije pruža mogućnost deci da treniraju i upoznaju svoje idole.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Šampion Srbije Partizan organizovaće akciju "Upoznaj svog idola", u kojoj će dečaci moći da treniraju u omladinskoj školi kluba, ali i da upoznaju prvotimce crno-belih.

Dečaci uzrasta između osam i 12 godina će u ponedeljak 13. novembra dobiti mogućnost da upoznaju prvotimce Partizana, ali i kroz zabavu rade na poligonu sa trenerima naše Omladinske škole, baš kao njihovi vršnjaci koji treniraju fudbal.

"Cilj ove akcije je da dečacima kroz sportsku interakciju približimo svet fudbala, rad OŠ FK Partizan, a ujedno i kroz zajedničko druženje sa prvotimcima Partizana damo motivaciju za dalje sportske i životne ciljeve", navodi se u saopštenju kluba.

Satnica treninga je sledeća:

13.30 ‒ dolazak na rampu (SC Partizan-Teleoptik, Mostarska 12a Zemun) i popunjavanje prijave.

13.45 ‒ ulazak u svlačionicu i presvlačenje za trening.

14.00 ‒ Izlazak na teren i rad na poligonu sa eminentnim trenerima naše omladinske škole tokom kojeg će se deca igrati, prolaziti prepreke, učiti prve fudbalske korake.

14.30 ‒  Deci će se na terenu pridružiti prvotimci Partizana, koji će sa dečacima  zajedno proći poligon, igrati fudbal, potpisivati autograme, slikati se i drugo.

14.45 ‒  Odlazak sa poligona i ulazak u svlačionicu.

Svi zaintresovani treba da se prijave na broj telefona 011/3164-152, najkasnije do ponedeljka 13. novembra u 11 sati. Dečaci  treba ponesu sportsku opremu, patike, trenerku ili šorts i majicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke