Partizanov Zlatan stasao za prvi tim

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.06.2018.
21:38
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Crno-beli imaju svog Zlatana, samo što Šehović za razliku od Ibrahimovića nije školovan za rešetanje protivničkih mreža.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Stručni štab prvog tima vicešampiona Srbije priključio je na startu priprema nekoliko golobradih mladića koji su stasavali u mlađim kategorijama Partizana.

Među igračima koji će ovoga leta pokušati da se nametnu Miroslavu Đukiću naći će se i Zlatan Šehović, momak koji igra na poziciji levog beka i koji će u avgustu postati punoletan.

Partizanov Zlatan počeo je svoj fudbalski put u školi fudbala Alijansa Lima, a sa devet godina priključio se mlađim selekcijama kluba iz Humske.

"U Partizanu  sam prošao sve omladinske kategorije od predpetlića pa do omladinaca, osvojio sam tri titule sa petlićima, pionirima i kadetima i to je zaista najlepši period u mom životu. Sanjam titulu i u prvom timu", kaže Zlatan Šehović.

Braneći boje Partizana u mlađim kategorijama Zlatan se susretao i sa neugodnim povredama, ali sve to je sada iza njega i spreman je da krene stopama Svetozara Markovića sa kojim se i privatno druži.

"Najviše se družim i provodim vreme sa Svetozarom  Markovićem i Jovanom Kokirom sa kojima sam zajedno  prošao sve kategorije u omladinskoj školi. Najbolji smo drugari, najbolje se razumemo i na terenu i van njega, stalno smo zajedno", kaže mladi levi bek.

Iako ne igra na istoj poziciji kao legendarni Šveđanin, Zlatanu Šehoviću postizanje golova nije strano.

"Ove polusezone u dresu Teleoptika sam postigao 2 jako bitna gola protiv Novog Pazara za pobedu od 2:1 i protiv Radničkog iz Kragujevca za nerešen rezultat 2:2. To su neke utakmice koje bih izvojio, ali ima još puno, puno dobrih i sjajnih utakmica", dodaje Šehović.

Planovi mladog defanzivca vezani su za Partizan i afirmaciju u prvom timu kluba iz Humske.

"Pre svega bi želeo da ostanem u Partizanu što duže i ostavim neki trag, da osvojim duplu krunu sa ovim klubom i da uđemo u Ligu šampiona, jer ovaj klub to zaslužuje i sigurno da su mu takve ambicije svake godine", zaključio je Zlatan Šehović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Thursday, 14.06.2018
22:12

decko ce nazalost proci kao djole jovanovic ili se seljakati na silnim pozajmicama kao mali birma

avatar
ariton
Thursday, 14.06.2018
23:05

Taj mali Jovanovic nije zasluzio ni bolje.Kad je mogao da odbije da igra utakmicu i nije zadovoljan onda ti takav igrac i nije potreban.Cim novin emalo pocnu da hvale nekog odma se oni smatraju mesi i ronaldo.