Partizanov veto - Njima ne bi dali Pavlovića ni za 15 miliona evra?!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.11.2019.
17:37
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Hoće li uopšte stići njihova nova ponuda?

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Zimski prelazni rok sve je bliži, a polako se ''zagreva atmosfera'' oko 18-godišnjeg Partizanovog štopera Strahinje Pavlovića.

Talentovani defanzivac, koji je jedan od najstandardnijih prvotimaca crno-belih, još letos je bio na pragu inostranog angažmana, ali rimski Lacio je bukvalno upropastio praktično dogovoren posao.

Znate već za priču kako navodno nije prošao lekarske preglede, zbog čega su Rimljani pokušali da u poslednjem trenutku obore cenu od 5.5 miliona evra, maltene da je prepolove.

Naravno, u Humskoj na to nisu želeli da pristanu, prekinuli su kontakt sa rimskim klubom, a Pavlović se vratio u Beograd neobavljenog posla.

Što je najvažnije, mladi fudbaler i dalje igra na visokom nivou, stekao je i značajno evropsko iskustvo u Ligi Evrope, pa se pre par dana pojavila informacija da će od zime Partizan zainteresovanim klubovima za Pavlovića tražiti čak 15 miliona evra na ime obeštećenja.

''Telegraf'' je danas došao do novih saznanja na ovu temu i otkriva kako će crno-beli u narednom periodu razmatrati ponude svih zainteresovanih klubova iz inostranstva, OSIM LACIJA!

Pomenuti izvor navodi da posle svega što se dogodilo letos, Rimljanima sada neće vredeti čak ni da ponude više od 15 miliona evra za Pavlovića!?

Dakle, u startu jedna opcija manje za popularnog ''Kalabu'' kada je u pitanju predstojeći prelazni rok.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Monday, 18.11.2019
20:42

Opšte je poznato da je Lacio klub krajnjih desničara, fašista. Zato mi se ne sviđa da bilo koji igrač iz zemlje pređe u taj klub. Tek od skoro su počeli da kupuju tamnopute igrače, jer je poznato da su rasisti. Super mi je bila vest da su prekinuti bilo koji pregovori oko Pavlovića.

avatar
Man united
Wednesday, 20.11.2019
15:07

Знаш ли ко су били Мудингаји, Макинва, Дабо, Сезар идр. тамнопути играчи у Лацију? Навијачи им јесу фашисти, али клуб наравно да није. Не буди смешан.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 18.11.2019
19:56

Pavlović ima još 4 i po godine ugovora od zime i ne treba ga prodavati bar još godinu i po, a za to vreme moraće da ga pozovu u reprezentaciju jer niko od Maksimovića, Kolarova, Spajića, Milunovića, Nastasića...ma koga god hoćete, nijedan od njih neće napredovati i neće mu biti ni do kolena po kvalitetu, a onda će mu cena dodatno porasti jer s takvim igračem u odbrani biće gotovo nemoguće ne plasirati se na EP i SP u dosta prohodnijim kvalifikacijama, osim ako FSS ne dovede reprezentaciju na FIFA rang listi tako da bude u četvrtom ili petom šeširu prilikom žrebanja. S druge strane Partizan ukoliko opet ne bude sapleten imaće još jači tim u vremenima koja dolaze i još veće uspehe u Evropi. Ovaka potencijal ne može mnogo da igra ispod nivoa na kom igra sada jer je rođen takav. Ovakvu konstantnost sa 17-18 godina nisu imali mnogi od najvećih štopera na svetu ikada.

avatar
Čeki
Tuesday, 19.11.2019
01:16

Milenkovica si preskocio. Ima istine u mnogim stvarima sto pricas, ali samo na osnovu toga sto si Milenkovica izostavio se vidi da bisi skroz objektivan. Polako, ajde da vidis jos malo kalav ce biti, pogotov ova tvrdnja sa najvecim stoperima ikada, nemoj da letis toliko, strpi se i onda sudi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 19.11.2019
23:55

Nisam preskočio Milenkovića već sam računao da mu je mesto na desnom štoperu, a nisam ni Veljkovića zaboravo, mislim da su oni par dok Strahinja ne sazri, ali nema dileme da je već sada bolji od ovih koje sam nabrojao, a biće bolji i od Milenkovića. To da je stabilniji sa 17-18 godina od mnogih najvećih štopera ikada kada su bili tinejdžeri je činjenica, to se upravo događa i ne moramo da čekamo bilo šta da bi to konstatovali, ali to ne znači da će biti u tom društvu do kraja karijere, međutm dok reprezentacije ima ogromnih problema u odbrani, prima rekordni broj golova u kvalifikacijama, više od Luksemburga ne pozivaju najtalentovanijeg štopera i to samo zbog toga što je igrač Partizana, Partizan će zbog toga ostati kraći za nekoliko miliona evra, ali će srpski fudbal mnogo više izgubiti jer više nije važno kako igra već ko igra u reprezentaciji.

avatar
RG VILI
Monday, 18.11.2019
18:46

Nego sta , tako i treba. Ionako su ljiga od kluba .....

avatar
REVØLT
Monday, 18.11.2019
18:43

Problem je u tome sto uopste zele da ga prodaju, i to vec na zimu.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 18.11.2019
19:56

Ako bude na zimu prodat, uslov će biti da ostane na pozajmici do kraja sezone, ili da zainteresovani klub plati još 1-2 miliona ako ga hoće odmah.

avatar
REVØLT
Tuesday, 19.11.2019
10:53

To je sve baksis i sica za dzep, nista od toga nece ostati klubu...