Partizanov trio sutra na Trgu, a šta Ostojić poručuje pred meč sa Mančesterom?

Autor: Darko Mitrović
utorak 22.10.2019.
21:06
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Još dva dana do spektakla u Humskoj.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Biće to, definitivno, najveći spektakl u Humskoj ove godine, čak i mnogo duže, jer slavni Mančester junajted dolazi na megdan Partizanu posle više od pola veka.

Fudbaleri Partizana koji budu istrčali na teren u četvrtak od 19 časova svakako će biti deo klupske istorije, pa još ako i rezultat bude povoljan, užitak će biti nezaboravan.

Utakmicu sa uzbuđenjem očekuje i iskusni Partizanov štoper Bojan Ostojić.

''Svi smo naoštreni i jedva čekamo da utakmica počne. Bodovi iz meča sa Mančesterom imaju mnogo veću težinu od tri boda koji se dopisuju na tabeli, to je nešto o čemu bi se pričalo mesecima, nešto što se pamti i prepričava ceo život. Bilo bi lepo to i zbog nas igrača, mislim da smo posle svega što smo prošli zaslužili da se radujemo jednom ovakvom uspehu'', izjavio je Ostojić, a prenose ''Novosti''.

On će, uz svoje saigrače Umara Sadika i Nemanju Miletića u sredu od 13:30h uveličati ''Festival fudbala'' na Trgu republike i družiti se sa decom koja će se okupiti u velikom broju.

''Reč je o jednoj lepoj akciji koja predstavlja dobru priliku za mališane da upoznaju igrače Partizana, porazgovaraju sa nama, slikaju se. Radujem se ovom događaju'', istakao je Ostojić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke