Partizanov tim za derbi se već zna, Može li Savo nečim da iznenadi Miloja?

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.04.2019.
18:41
Izvor: Sportske.net

Utisak je da je novi trener crno-belih već iskristalisao postavu u koju ima najviše poverenja.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle dve pobede, nad Čukaričkim (3:0) i Radničkim u Kupu (1:0), Partizan je proteklog vikenda napravio i novi korak unazad u Superligi, porazom od 3:1 na ''Čairu''.

Ipak, u toj utakmici u Nišu, trener Partizana Savo Milošević odmorio je čak sedmoricu igrača (par njih je ''očistilo'' kartone) iz prethodnog duela sa Radničkim u Kupu (Stojković, Pavlović, Nemanja R Miletić, Urošević, Šćekić, Tošić, Zakarić), pa je utisak da će ova sedmorka sigurno početi 160. večiti derbi u četvrtak na ''Marakani''.

Ne bi trebalo da bude dileme ni oko preostale četvorice, pa će startna postava Partizana u četvrtak najverovatnije izgledati ovako:

Stojković - N R Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Pantić, Zakarić - Rikardo Gomeš.

Naravno, ne bi trebalo isključiti i neka potencijalna, ali minimalna iznenađenja, pa se postavlja pitanje na kojim bi pozicijama Savo Milošević to mogao da učini.

Oporavljeni Đorđe Ivanović se sve ozbiljnije nameće u poslednje vreme, daje golove, trudi se, zapažen je, a dobra vest za crno-bele je i oporavak Nemanje Nikolića, koji je u Nišu bio asistent Ivanoviću kod vodećeg gola Partizana.

Moguće je, eventualno, očekivati jednog od njih među starterima, ali ko bi se u tom slučaju preselio na klupu, Zakarić možda?

U odbrani ne bi trebalo da bude dilema, pogotovo što se Mark Valijente povredio u Nišu, a Ostojić i Pavlović su u pobedama nad Radničkim i Čukaričkim odlično obavili svoj posao. Dileme nema ni na levom beku, jer će Nemanja G Miletić propustiti derbi zbog kartona, pa je Urošević siguran na toj poziciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 24.04.2019
07:27

Kako je to oporavak nemanje nikolica dobra vest za Partizan??? To je dobra vest za njega i eventualno zvezdu, bude li ulazio u igru. dajte ljudi, kakvi crni nikolic i ivanovic. to treba pokloniti nazad u Suboticu!

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Tuesday, 23.04.2019
20:04

Najbolje sto imamo, jos Ivanovic u drugom I to je to

avatar
Душан Терић
Tuesday, 23.04.2019
21:18

To he to za sta? Da se ne brukamo?

avatar
Душан Терић
Thursday, 25.04.2019
11:12

Iskreno odgovor :) nek nam je Bog u pomoci.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 24.04.2019
14:57

Pa tako nekako

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 23.04.2019
19:13

Nadam se da ce ipak poceti Mark, a od Ostojica je mozda bolja opcija i Sveta. Ovo sve ostalo je ocekivano iako bih ja Danila pridruzio Zdjelaru dok bih napred stavio Ivanovica.