Partizanov štoper od milion evra

Autor: Darko Mitrović
subota 02.06.2018.
11:42
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Crno-beli odredili cenu za svog defanzivca.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Jasno je bilo još pre kraja sezone da će tokom leta doći do značajne rekonstrukcije igračkog kadra Partizana, a velike promene bi mogla da pretrpi i defanzivna linija tima.

Mladi štoper Svetozar Marković je tokom prolećnog dela sezone pokazao svoj veliki potencijal, izazvao je interesovanje klubova širom Evrope, ali želja uprave Partizana je da bez obzira na to, popularni Sveta ostane i naredne sezone u Humskoj.

Sa njim je u tandemu ovog proleća igrao iskusni Nemanja R Miletić, u vezi koga je situacija nešto drugačija. Podsetimo, on je prošlog leta pojačao crno-bele transferom iz belgijskog Vesterloa za 350.000 evra, a već je zimus imao konkretne ponude za ostalak u SAD, što je klub iz Humske odbio.

Šta će se dešavati ovog leta kada je Miletić u pitanju?

''Telegraf'' je preneo izjavu njegovog zastupnika Bojana Ostojića da je Partizan odredio cenu od najmanje milion evra za iskusnog štopera i ukoliko se pojavi klub koji je spreman da taj iznos plati, Miletić će promeniti sredinu.

Interesovanja za sada ima, ali nije poznato koji su klubovi u pitanju i koliko su sa ponudom daleko od zahtevane sume.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 02.06.2018
12:08

Nemi Mileticu menadzer Bojan Ostojic, a Bojanu Ostojicu Nemanja Miletic:-D

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Saturday, 02.06.2018
12:02

To nije tačno. Neću da objašnjavam šta je tačno samo ću reći da nije sigurno da će Partizan uopšte pristati na prodaju osim ako ne dobije dobru cenu za N.R.Miletića što je i ispravno. Odgovorio sam onom spinu za Đukićevu klauzulu pa mi niste objavili. Zašto? Kome to odgovara? Isto važi i za ovu vest gde se informacija pravi na poluinformaciju kojom se nanosi šteta klubu.