Partizanov štoper našao dodatni motiv za nastavak sezone

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.03.2018.
11:37
Izvor: Sportske.net

Unosan transfer ili povišica u klubu iz Humske omogućili bi Nemanji Miletiću da ostvari svoj plan.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Defanzivac Partizana Nemanja Miletić posetio je ove nedelje "BG Kar šou" i u društvu portparolke Biljane Obradović boravio na štandu jednog od sponzora crno-belih.

Kao prvotimac crno-beli Miletić je dobio na korišćenje model "A3" ali je na sajmu pronašao nešto novo što bi voleo da ima u svom vlasništvu.

Jedan od modela poznate nemačke kompanije koja ima sponzorski ugovor sa Partizanom posebno je oduševio Miletića tako da je popularni Nema na sajmu našao novi podstrek pred nastavak sezone.

Kako bi već od leta voleo da ima novi auto Nemanja Miletić je poručio da će u završnici sezone nastaviti sa napornim radom ne bi li eventualnim transferom ili povišicom obezbedio dodatan novac za kupovinu željenog džipa.

Pogledajte prilog sa sajma automobila u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Wednesday, 28.03.2018
19:39

Komentar cist kao suza, zna se po cijem nalogu je Vucelic postavljen i jasno se vidi da zadatke uspjesno izvrsava...

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 29.03.2018
08:24
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 28.03.2018
13:40

Milorad Vucelic je predsednik SD Partizan. On cesto gostuje na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, direktor je Novosti i vlasnik Pecata. Covek koji je medju 5 najmocnijih u Srbiji sto se tice pristupa mejnstrim medijima. Dok on predsedava sportskim drustvom Partizan, istom tom SD se desava sledece:nn1. Oduzet nam je stadion fudbalskog kluba po presudi suda u Beogradu pre nekoliko meseci.n2. Oduzeti su nam bazeni na Banjici i doveden u pitanje opstanak najtrofejnijeg domaceg sportskog kluba.n3. Nije uradio nista povodom trenazne dvorane za kosarkaski klub i to je jedina stvar koju podrzava od akcija Djilasa i prethodne vlasti.n4. Odbojkaski klub nam je ispao u drugu ligu prvi put u istoriji.n5. Fudbalski klub nam je najzaduzeniji u istoriji.n6. Hokejaski klub nam je razvaljen, a nepostojeca musavica je prvak drzave.n7. Trenazni centar Teleoptik je pod hipotekom kao jedina vredna stvar koju trenutno imamo.nnNijednom se nije oglasio u javnosti i pored svega ovoga i pored svih medija kojima ima pristup. Milorad Vucelic direktno saucestvuje u razbijanju i gasenju SD Partizan i to treba da vam je svima jasno.

avatar
Vidicnemanja
Thursday, 29.03.2018
13:08

Ja to pricam mesecima.Cudo da je samo on uspesan u Partizanu.Dok sve propada,on se uzdize.I drzava sa nekom malom pomoci ponekad uskoci da nam zamagli vid i da ne vidimo kako se Partizan sistematski unistava.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 29.03.2018
18:58

Najiskrenije sazaljevam svakoga ko to ne vidi i kome takve stvari mogu da zamagle vid. I tu ne mislim samo na navijace Partizana.