Partizanov ''Soko'': ''Hvala ti, Tumba!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.06.2016.
14:24
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Mladi vezista Partizana nagovestio je prošle sezone velike mogućnosti, ali tek od ovog leta ćemo videti šta i koliko zaista može, pogotovo na evropskoj sceni.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Nebojša Kosović je pre nepunih godinu dana tiho i nenametljivo stigao u Partizan, u vreme dok je crno-bele sa klupe vodio Zoran Milinković, a onda se isto tako i nametnuo za mesto u startnoj postavi kod Ivana Tomića tokom proleća.

U nekoliko utakmica u drugom delu sezone posebno se isticao odličnim pregledom igre i asistencijama u stilu Saše Ilića, ali kako se bližio kraj sezone, stekao se utisak da je polako padao u formi.

Sada je pred njim možda i ključna sezona, u kojoj bi trebalo da pokaže da zaslužuje maksimalno poverenje šefa struke, kao i zbog čega je dobio poziv i u reprezentaciju Crne Gore, čiji je selektor nekadašnji trofejni trener Partizana ljubiša Tumbaković.

Nedavno je debitovao protiv Turske u minimalnom porazu ''Sokolova'' (0:1) i sa te utakmice nosi odlična iskustva.

''Veoma sam srećan što sam dobio poziv selektora Tumbakovića da se pridružim reprezentaciji, a ujedno mu se zahvaljujem na ukazanom poverenju i prilici da debitujem u 80. minutu.

Zaista sam se potrudio da to poverenje i opravdam. Nije mala stvar dobiti šansu protiv igrača kao što su Turan, Šahin i drugi. Radovao sam se mnogo i susretu sa Petrom Grbićem mojim prvim cimerom u Partizanu, koji je takođe bio pozvan u reprezentaciju'',
objašnjava Kosović u razgovoru sa portparolkom Partizana Biljom Obradović.

Za odmor nije imao mnogo vremena, ali koliko god da ga je bilo, pokušao je da ga na najboljii način iskoristi, kako bi svež dočekao početak priprema Partizana.

''Nadam se da će biti još više trofeja i to već u sledećoj sezoni ka čemu stremimo. Što se mene tiče, moram i mogu još mnogo bolje'', poručio je Kosović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke