Partizanov skaut otkrio kako je izgledao prvi napad virusa

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.04.2020.
13:51
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Sve je počelo iznenada...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Preneli smo jutros da je nekadašnji fudbaler Partizana, kasnije trener u omladinskog školi, a sada skaut crno-belih Zvonko Popović pozitivan na koronavirus, a već tokom dana on se oglasio iz zemunske bolnice.

U razgovoru za ''Telegraf'' opisao je prve simptome koji su se kod njega javili sredinom marta, kada je počela njegova borba sa ovim virusom.

''Sve je bilo u redu, nisam bio ni prehlađen, ama baš ništa. Jedno jutro sam se probudio, osećam slabost, temperaturu, ne mogu da mrdnem. Svaka kost, mišić, tetiva u organizmu bole kao da vas je pregazio voz.

Sutradan odjednom sve popusti i pomislim da je trenutno, međutim, počne da se vraća i nisam dugo čekao, nego se prvo javim u Hitnu pomoć kod prijatelja, a odatle me upute na Infektivnu kliniku. Posle pregleda i analiza sam upućen u Zemun, gde se i sada nalazim.

Prvih dana je bilo teško, ali uz pravu brigu medicinskog osoblja je krenulo nabolje i osećam se mnogo, mnogo bolje. Nadam se da će uskoro sve proći i da će oba testa rezultata testa biti negativna'', rekao je Popović.

Podsetimo, osim Popovića, od bivših fudbalera Partizana pozitivan na koronavirus je i Zvonko Varga koji se i dalje oporavlja, dok se mladi Dušan Vlahović uspešno izborio sa ovom bolešću posle tronedeljnog lečenja.
-
Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke